(VIDEO) Altercații între Popșoi și Novac în timpul unei emisiuni. Reacțiile deputaților după incident

Autor: , in Politic / 10 iunie, 2020, 10:09

Deputatul PSRM, Grigore Novac și deputatul PAS, Mihai Popșoi, au fost implicați într-o dispută în cadrul emisiunii „Cutia Negră” de la TV8. Novac a sărit la bătaie, după ce a fost criticat că ar fi înregistrat o căsătorie fictivă pentru a beneficia de unele terenuri. Ulterior, deputatul socialist i-a reproșat celui de la PAS că nu trebuie să îi ponegrească soția și rudele.

Moderatoarea emisiunii a precizat că în pauză lucrurile au degenerat și au urmat replici dure, inclusiv cu cuvinte necenzurate și că Novac s-a ridicat și l-a lovit pe Popșoi, iar acesta din urmă a chemat imediat Poliția după care i-a tras și el o palmă deputatului socialist.

La finalul emisiunii, Grigore Novac a fost întrebat dacă regretă că l-a lovit pe Mihai Popșoi și dacă acest lucru e demn de comportamentul unui deputat.

„Nu. Nu-i demn comportamentul unui deputat să atace membrii familiei, să atace mama, verișoara, fratele”, a fost răspunsul lui Novac.

Deputatul PAS, a reacționat imediat cu replica: „Domnul se bucură de imunitate. Dacă nu avea imunitate, poate avea mai mult cap”.

Astăzi, deputatul PAS, Mihai Popșoi a scris pe pagina sa de Facebook că mereu spune lucrurilor pe nume.

„Mereu spun lucrurilor pe nume. Din acest motiv Zinaida Greceanîi îmi închide microfonul, Igor Dodon m-a dat în judecată, iar Grigore Novac a sărit la bătaie. Însă, nimic nu mă va opri să demasc hoția și corupția. Totuși, regret că i-am răspuns cu aceeași monedă. Cred că oamenii merită să vadă discuții civilizate despre problemele societății. Voi continua să-l critic pe Grigore Novac și alți corupți, chiar dacă vor continua să sară la bătaie. Vă asigur, însă, că nu voi mai reacționa ca și ei”, a scris Popșoi, atașând link-ul la o investigație ce îl vizează de Grigore Novac.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X