(FOTO) Ce a făcut Igor Dodon în ziua în care în R. Moldova s-a înregistrat recordul infectărilor cu COVID-19

Autor: , in Politic / 11 iunie, 2020, 18:19

În ziua în care în Republica Moldova a fost înregistrat un număr recor de infectări cu noul timp de coronavirul – 406 cazuri – șeful statului, Igor Dodon, a împărțit diplome medicilor și medalii bătrânilor, în preajma cărora nu a purtat mască de protecție și nu a resectat distanța socială.

Astăzi Dodon s-a aflat în raioanele Ocnița și Dondușeni, unde a discutat cu unii agenți economici și personalul administrației locale, în raport cu care nu a păstrat distanța socială.

De asemenea, Dodon a oferit câteva diplome medicilor și medalii veteranilor de război. În pozele de mai jos puteți vedea cum Igor Dodon nu poartă marcă de protecție și nu respectă distanța socială.

În satul Pocrovca, Dodon a participat la festivitatea de deschidere a Centrului medicilor de familie. Clădirea a fost construită timp de o jumătate de an, din mijloace bugetare au fost cheltuiți aproximativ 150 mii de lei, iar Dodon a fost cel care a tăiat panglica.

Astăzi au fost înregistrate alte 406 noi cazuri de infectare, astfel Republica Moldova are aproape 116 de cazuri raportate la un milion de locuitori, statistică care ne poziționează pe primul loc în topul țărilor din Europa cu cele mai multe infectări.

Foto: Facebook/Igor Dodon

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X