Cum comentează Filat zvonul că în următoarele zile ar putea deveni, din nou, liderul PLDM

Autor: , in Politic / 15 iunie, 2020, 13:56

Potrivit unor zvonuri, ex-premierul și fostul lider al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Vlad Filat, ar urma să preia, din nou, funcția de conducere a partidului. Printre vocile care admit această nouă numire în funcție a lui Filat este și primarul orașului Leova, Alexandru Bujorean.

Alexandru Bujorean, care a fost vicepreședinte al formațiunii în perioada mai 2017 – martie 2019, deţinând şi funcția de președinte al Organizației Teritoriale din Leova a PLDM, a scris pe pagina sa de Facebook, că la data de 20 iunie, Vlad Filat ar urma să devină liderul PLDM.

„Revenirea pe scena politică a lui Vlad Filat reprezintă adevărată explozie a clasei politice, pentru că acesta cunoaște totul și toate despre cei care astăzi se consideră ,,reprezentanți” ai voinței populare”, a anunțat Alexandru Bujorean.

Contactat de Cotidianul.md, Vlad Filat a negat acest zvon, potrivit căruia, ar urma să devină liderul PLDM.

„Sunt surprins și îmi este greu să comentez. Este greu să comentez bârfele. Sunt speculații. Mai ales că, liderul unui partid se alege la Congresul Politic Național al partidului, dar nu la consiliu. Cine a anunțat așa ceva că voi deveni liderul PLDM? Deși, nici nu mă interesează. Dacă va fi ceva, dacă voi avea vreo decizie de a mă relansa în politică, o să anunț personal”, a declarat Filat.

Pe siteul PLDM, pe 20 iunie este anunțată convocarea Consiliului Politic Național al partidului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X