Fostul premier Ion Sturza susține că a fost amenințat de către actualul șef al Executivului, Ion Chicu, prin mesaje private pe Facebook. Sturza declară că a primit confirmare de la Facebook că mesajele pe care le-a primit au venit de la Chicu. 

Omul de afaceri stabilit de mai mulți ani peste Prut a făcut dezvăluiri în acest sens, inițial, duminică.

„Am primit în privat de pe un cont despre care Fb zice că v-ar aparține (lui Ion Chicu, n.a.) mai multe mesaje, delicat vorbind, extrem de ciudate. Stilistica este aparent a Dvs. – răzbunătoare, orgolioasă, supărăcioasă. Dar conținutul totuși întrece orice limite, deja legale. Atacul la adresa membrilor familiei mele cu aluzii absolut bădărănești denotă paranoia cuiva. Recunosc, am avut de-a lungul timpului altercații verbale mult mai dure. Cu adversari infinit mai puternici. Dar niciodată nimeni nu mi-a atacat membrii familiei”, a menționa Sturza, duminică.

Luni, Ion Sturza a anunțat că are confirmare că mesajele vin de la Chicu.

„Replica consilierului domnului Chicu la cererea mea (firească) de a veni cu explicații la atacurile halucinante de pe un cont privat care îi aparține domnului PM. O consider ca o confirmare. Între timp, a venit și confirmare de la FB – contul este al domniei sale. Ce sa zic, paranoia! Așa oameni nu pot sa conducă acest stat! Dezechilibrați emoțional și profund complexați! Atacul cu implicarea familiei rămâne pe conștiința dumnealui. Nu voi publica (deocamdată) conținutul mesajelor. Ar fi extrem de jenant pentru o țară întreagă. Și nu în ultimul rând pentru familia domnului Chicu. Știți ce, domnule Chicu? Primministriea trece rapid. După? Cu cine veți mai putea da buna ziua în țara aceasta? Că în afara ați cam pus-o de măliga”, a comentat Ion Sturza.

În ultimele luni schimburile acide de replici întrei cei doi, de altfel consăteni chiar, s-au consumat în mai multe episoade.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here