Năstase spune că Platon e folosit de Dodon împotriva lui Plahotniuc: Vom asista la mai multe dezvăluiri

Autor: , in Politic / Populare / 15 iunie, 2020, 21:52

„Asistăm la cea mai mare reglare de conturi care s-a produs între clanuri mafiote din istoria recentă a Republicii Moldova”. Afirmația îi aparține lui Andrei Năstase și a fost făcută în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.

Citește și: Ștefan Gligor: Platon a făcut atâtea rele, încât Stoianoglo era obligat sa-l aresteze pe un alt motiv la ieșire din penitenciar

Vorbind despre eliberarea de astăzi a lui Veaceslav Platon, liderul Platformei DA a opinat că controversatul om de afaceri este actualmente folosit de Igor Dodon și anturajul său împotriva lui Vlad Plahotniuc.

„Veți vedea în următoarea perioadă că Platon va ține prima pagină a presei cu așa-zisele dezvăluiri despre Plahotniuc”, a declarat Năstase.

„Iată că despre kuliokul lui Dodon nu mai vorbește nimeni, despre necesitatea stringentă de demitere a acestui Guvern nu mai vorbește nimeni, nu mai vorbește nimeni despre morții pe care-i îngropăm zilnic. Parcă ne-am obișnuit cu această situație, că mulți oameni mor, că atingem recordurile negative internaționale”, a spus liderul Platformei DA.

Citește și: Sandu comentează eliberarea lui Platon: „Justiția lui Dodon în acțiune”

Potrivit lui, Platon și dezvăluirile sale despre Plahotniuc sunt teme false.

„Prin eliberarea lui Platon, Procuratura și justiția din R. Moldova este încă folosită pentru astfel de vedete cu iz mafiot. Mai jos de atât nu credeam că putem ajunge”, a adăugat politicianul.

Și Andrei Năstase consideră că Veaceslav Platon ar putea primi despăgubiri la CtEDO, dacă se va adresa instanței europene: „Dacă decizia de achitare va rămâne definitivă și irevocabilă, dânsul va avea posibilitatea să pretindă despăgubiri de la statul Republica Moldova”.

Citește și: Slusari, despre decizia de eliberare a lui Platon: „Discreditează Procuratura Generală”

Amintim că imediat după ieșirea din penitenciarul nr. 13, Veaceslav Platon a declarat jurnaliștilor că va purta un război total cu Vlad Plahotniuc la toate nivelurile puterii, societății și instituțiilor de stat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X