Sandu comentează eliberarea lui Platon: „Justiția lui Dodon în acțiune”

Autor: , in Politic / 15 iunie, 2020, 19:22

„În timp ce sute de mii de oameni au rămas fără surse de venit și trec prin zile negre, numărând fiecare leu, hoții care au preluat bănci și companii de asigurări, au cumpărat deputați, judecători, procurori, au spălat miliarde de bani murdari sunt lăsați în libertate ca să continue aceste fărădelegi. Dodon îi eliberează pe toți, unul câte unul”. Este reacția liderei PAS, Maia Sandu, la decizia de eliberare din închisoare a lui Veaceslav Platon.

Vezi și: Primele declarații ale lui Veaceslav Platon, după ieșirea din pușcărie (VIDEO)

„Aceasta este justiția lui Igor Dodon. O justiție care a rămas la cheremul grupărilor criminale. Nici procurorii care închid ochii la scheme de delapidare, nici judecătorii care iau decizii la comandă și nici politicienii care spun că țin situația sub control nu plătesc pentru banii furați din bănci, pentru deciziile curților internaționale de arbitraj și nici pentru despăgubirile de la CEDO. Acești bani îi plătim noi, cetățenii”, a comentat fosta șefă a Guvernului.

Potrivit Maiei Sandu, astăzi vina pentru această nedreptate o poartă doar Igor Dodon.

„Atunci când s-a opus reformei justiției și a promis judecătorilor corupți protecție, atunci când a dat jos guvernul ca să oprească reforma justiției, atunci Igor Dodon a permis și eliberarea bandiților din închisori. Majoritatea covârșitoare a oamenilor acestei țări trăiesc în sărăcie și circulă zilnic ca niște „șprote în conserve”, pentru că sunt furați. Sunt furați de oameni care merg cu Mercedesul prin arătură și de oameni care fură bani din bănci, din bugetul de stat, de la companii private. Dar în curând va veni ziua când o să îi dăm jos din Mercedes cu tot cu prietenii lor care îi finanțează din bani furați”, a adăugat ea.

Citește și: Slusari, despre decizia de eliberare a lui Platon: „Discreditează Procuratura Generală”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X