O nouă rundă de discuții între PAS și Platforma DA, privind formarea unui Guvern; Maiei Sandu i-a „crăpat răbdarea”

Autor: , in Politic / Populare / 16 iunie, 2020, 20:48

Luni a avut o nouă rundă de discuții între PAS și Platforma DA, privind demisia actualului Guvern și instalarea unui nou Executiv, iar acolo spiritele au fost mai încinse. Acest lucru a fost confirmat de surse din ambele partide, dar și de către președinta PAS Maia Sandu, în cadrul unei emisiuni de la N4.

Sandu a fost întrebată de către moderator dacă e adevărat că în cadrul ultimei runde de discuții spiritele au fost mai încinse, ea confirmând că se mai întâmplă să-i „crape răbdarea”.

Întrebată dacă „Andrei Năstase este cel care a supărat-o”, Sandu a refuzat să ofere mai multe detalii, dar a vorbit despre ce s-a discutat în cadrul întrevederii.

„Am căzut de acord cu cei din Platforma DA că nu putem demite acest Guvern fără a avea siguranța că votăm altul. Un Guvern nu poate fi votat fără componentele Blocului ACUM și PD-ul în întregime sau măcar 90%, indiferent că sunt în Pro Moldova au în altă parte”, a declarat Sandu la N4.

Potrivit surselor Cotidianul, spiritele s-au încins în momentul în care cei de la Platforma DA au cerut un „răspuns clar” dacă PAS „susține sau nu moțiunea de cenzură”.

„Până la urmă nu s-a ajuns la un acord în privința moțiunii de cenzură”, ne-au mai transmis unii dintre participanții la ședința în cauză.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


  • Comportarea lui A. Năstase, ori e un populism ieftin, ori o provocare, în condiția când nu există 51 de voturi pentru a demite guvernul Chicu, chiar dacă acesta e o catastrăfă pentru Țară, și evident nu există voturi pentru un alt guvern.

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X