Videourile publicate de Filip, după plecarea din PDM a Efrosiniei Grețu și reacția deputatei (VIDEO)

Autor: , in Politic / 19 iunie, 2020, 21:49

Liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip, a publicat două videouri în care sunt prezentate critici privind plecarea deputatei Efrosinia Grețu din formațiune și aderarea acesteia la grupul parlamentar Pro Moldova.

În primul video sunt publicate păreri ale locuitorilor din Leova:

„Foarte urât. Când ai o opțiune, trebuie să te ții de ea; (…) Ea trăiește pe strada noastră. Eu chiar am lăudat-o, era cea mai devotată patriotă, mulți au fugit. De la toți m-am așteptat, de la ea nu. Cred că i-au dat o sumă mai mare; (…) A doua oară își vinde mandatul; (…) Mulți alegători au rămas dezamăgiți”, sunt opinii care se regăsesc în filmulețul publicat de liderul PDM, Pavel Filip.

În cel de-al doilea video, Pavel Filip a publicat și părerea președintelui raionului Leova, Nicolae Prițcan:

„Consider că a trădat. O faptă făcută fără a se sfătui cu echipa care i-a fost alături și care i-a adus de 2 ori mandatul de deputat. Și-a pus punct pe cariera sa politică”.

„Nimeni nu mi-a propus un bănuț, n-au propus absolut nimic, fiindcă îmi cunosc caracterul. Am analizat foarte mult. Sunt în PDM de la fondare. Am o organizație crescută în Leova ca copiii mei. Mi-a fost foarte greu să mă despart, să-i las. Am fost de acord să mergem într-o coaliție pentru a salva situația țării, cetățenii. Pe parcursul ultimelor 6 luni, băteam pasul pe loc. Mergi la întâlnire cu cetățeni, numai nemulțumiri în adresa noastră”, a declarat Efrosinia Grețu, în cadrul unei emisiuni de la TV8.

Totodată, fiind întrebată dacă nu crede că și-a trădat alegătorii, deputata a răspuns: „Nu cred. Primesc mesaje și îmi spune lumea „bravo”. Mi-e greu pe suflet. Nu cred singură că nu sunt în echipa de bază. Tot cu ai mei sunt, colegii din echipă”.

Vezi și: Va cădea Guvernul Chicu? Când vor avea loc consultări între PAS, PDM şi Platforma DA pentru o potenţială nouă coaliţie

Deputata în Parlamentul Republicii Moldova, aleasă pe circumscripția uninominală nr. 41 – Leova, Efrosinia Grețu, a părăsit fracțiunea Partidului Democrat, alăturându-se grupului parlamentar Pro Moldova. Astfel, coaliția PSRM-PD a ajuns la 50 de deputați, sub limita de 51 de parlamentari care asigura majoritatea parlamentară.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X