Chicu taxează dur iresponsabilitatea celor care au luat cu asalt lanurile de levănțică: Cum să se comporte cu noi lumea civilizată?

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Politic / 27 iunie, 2020, 17:28

Premierul Ion Chicu a criticat dur sutele de moldoveni care au luat cu asalt lanurile de levănțică, ignorând orice recomandare pe timp de pandemie. Asta după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini cu sute de persoane care luat cu asalt aceste lanuri fără a purta măști sau a respecta distanța socială.

„Despre noi, moldovenii…

Nu ”v-atingem nici c-o floare”. Și nici cu amenzi, că deja nu mai avem dreptul…

Dar când unii din voi veți fi internați în stare gravă la spital – arătați medicului pozele cu levanțică. Medicii de care noi, mioriticii, ne batem joc, vor aprecia ”frumosul” din noi.

Sunt sigur, că majoritatea pasionaților chiar în lanul de levănțică se plâng că ”UE-ul ne-a închis granițele”. Dar de ce ar trebui altfel să se comporte lumea civilizată cu noi, mioriticii?”, a comentat Chicu imaginile postate pe rețele de socializare de un fotograf.

Din acestea se poate vedea clar că sute de persoane s-au adunat într-un lan de levănțică, fără a respecta distanța socială, fără a purta măști și în grupuri mai mari de 3 persoane.

Între timp, Moldova a depășit pragul de 16 mii de infectări cu COVID-19, iar numărul deceselor a ajuns la 521. Dintre cei care și-au pierdut viața, 27 sunt angajați ai sistemului medical.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


  • Chicu sa-si aminteasca de Pastele Blajinilor, de alte sarbatori religioase, cand s-au incalcat regulile CSE, fara a fi pedepsiti vinovatii! Sa-si aminteasca de exemplul negativ dat de el insusi, de Dodon, de Dumbraveanu, chiar si de Furtuna! Pentru ce am stat 2 luni in carantina, Chicule? Ca sa nu fie nicio schimbare in bine dupa asta?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *