Semifinalele Cupei Angliei la fotbal vor prilejui un dublu duel între echipele din Londra şi din Manchester, cu Manchester City, deţinătoarea trofeului, primind replica formaţiei Arsenal, în timp ce Manchester United o va înfrunta pe Chelsea.

Manchester United şi Arsenal au fost primele care şi-au asigurat prezenţa în penultimul act, după care Chelsea s-a impus cu 1-0 pe terenul echipei Leicester City, duminică, prin golul lui Ross Barkley (63), scrie Agerpres.

În ultimul sfert de finală, Manchester City a câştigat cu 2-0 la Newcastle. Belgianul Kevin De Bruyne a deschis scorul (37 – penalty), sărbătorind cu gol împlinirea a 29 de ani, iar Raheem Sterling (68) a parafat calificarea echipei antrenate de Pep Guardiola.

Sâmbătă, Manchester United a câştigat după prelungiri la Norwich, cu 2-1, iar în primul meci de duminică, Arsenal a învins-o cu acelaşi scor pe Sheffield United, însă în 90 de minute.

Semifinalele vor avea loc în zilele de 18 şi 19 iulie, pe Stadionul londonez Wembley, în timp ce finala e programată pe 1 august.

Sâmbătă

Norwich City – Manchester United 1-2, după prelungiri
Au marcat: Todd Cantwell 75, respectiv Odion Ighalo 51, Harry Maguire 118.
Cartonaş roşu: Timm Klose (Norwich, 89).

Duminică

Sheffield United – Arsenal 1-2
Au marcat: David McGoldrick 87, respectiv Nicolas Pepe 25 – penalty, Dani Ceballos 90+1.

Leicester City – Chelsea 0-1
A marcat: Ross Barkley 63.

Newcastle United – Manchester City 0-2
Au marcat: Kevin De Bruyne 37 – penalty, Raheem Sterling 68.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here