Ștefan Gațcan (încercuit) alături de președinta PSRM, Zinaida Greceanîi, și vicepreședintele Parlamentului, Vlad Bătrîncea

Virgiliu Pîslariuc îi ironizează pe socialiști, după ce deputatul Ștefan Gațcan a părăsit fracțiunea parlamentară a PSRM. Potrivit parlamentarului PAS, PSRM a investit o serie de mijloace ilegale în lupta electorală de pe circumscripția din Hîncești, acolo unde au avut loc alegeri parlamentare în luna martie curent, câștigate de Ștefan Gațcan.

Vezi și: Reacția socialiștilor după ce Gațcan a părăsit PSRM: A recunoscut că i s-a propus o sumă mare de bani

„Ce ironie! PSRM a investit atâta în alegerile de pe circumscripţia uninominală Hânceşti: a folosit resursa administrativă la greu, a dat tuşonkcă şi hrişcă, a turnat gratis pe la crâşme, a dat plicuri cu bani, a dat butelii cu gaz, a scos un contracandidat activ, ca să nu aibă concurenţi pe flancul stâng, a folosit starea excepţională, ca să descurajeze venirea votanţllor la urne, guvernul trimiţând sms-uri cu „staţi acasă”, iar pe de altă parte au cărat alegători la secţiile de vot cu maşini şi taxiuri, ca să asigure victoria.

Au trişat cum au ştiut mai bine şi au „câştigat”. Dar a fost o victorie a la Pyrrhus. Nici după trei luni de mandat, deputatul lor a trecut la adversar!”, a scris Virgiliu Pîslariuc.

Potrivit lui, ceea ce se întâmplă este o farsă, iar socialiştii şi-au săpat singuri groapa atunci când au încercat să joace după regulile lui Plahotniuc, iar Dodon a încercat să fie „noul Plahotniuc”.

„Culege acum roadele”, susține deputatul PAS.

„Singura soluţie sunt anticipatele şi Dodon ştie ce are de făcut ca să le declanşeze. Şi trebuie să o facă cât mai repede, dacă nu vrea să rămână cu totul fără fracţiune în Parlament, fiindcă Plahotniuc nu „lucrează” cu alegătorii, ci direct cu „aleşii”…”, a adăugat el.

Citește și: Un deputat PDM comentează plecarea lui Gațcan din PSRM: „Nu a rezistat tentației și ofertelor grase”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here