Candu: Gațcan s-ar afla acum fie la Condrița, fie la Bulboaca, la un iaz al unui om de afaceri apropiat PSRM

Autor: , in Politic / 1 iulie, 2020, 20:38

Liderul grupului parlamentar Pro Moldova, Andrian Candu, susține că Ștefan Gațcan s-ar afla la vila prezidențială de la Condrița sau la Bulboaca, la un iaz al unui om de afacere apropiat socialiștilor.

„Sunt variante că el se află la vila prezidențială de la Condrița, sau la Bulboaca, la un iaz al unui oarecare om de afaceri Aluatu, un om foarte apropiat de PSRM și președintele Dodon. Se afla acolo izolat, fără acces la telefoane sau la mijloace de comunicare”, a declarat Candu în cadrul emisiunii Secretele Puterii de la Jurnal TV.

Acesta a spus că miercuri a fost în contact permanent cu Gațcan după incidentul de pe podul de la Telecentru, unde deputații PSRM Corneliu Furculiță și Vlad Bătrâncea, au oprit în trafic mașina primului și au intrat în ea, cu o cerere de renunțare la mandatul de deputat.

Candu îi acuză pe socialiști că l-au amenințat și intimidat pe Gațcan să semneze cererea de renunțare la mandat, precizând că imaginile video în care acesta apare pe un teren de viță de vie sunt dubioase, întrucât nu au fost publicate pe pagina de Facebook a deputatului, ci pe pagina folosită în campania pentru alegerile parlamentare de la Hâncești, care ar fi gestionată de socialiști.

„După cum vedeți, numele lui este folosit de alți deputați. Imaginile video nu au fost publicate la el pe pagina de Facebook”, a adăugat Andrian Candu.

Liderul Pro Moldova susține că împreună cu colegii său a făcut un demers oficial în adresa Procuraturii Generale pe cele întâmplate ieri și astăzi.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X