miercuri, iulie 1, 2020


(VIDEO) Cebotari: Mașina lui Gațcan e la Parlament, dar a fost scos pe ascuns și dus pe câmpuri, fiind impus să spună că e bine

Autor: , in Politic , - 17:27

Deputatul Pro Moldova, Vladimir Cebotari, a anunțat că Ștefan Gațcan a fost scos pe ascuns și dus pe câmpuri, fiind impus să spună că e bine.

„Domnul Gațcan a fost scos pe ascuns, dus pe câmpuri și impus să scoată o declarație în care spune că este bine, în timp ce mașina lui se află în parcarea Parlamentului. Dar marea bucurie este că este bine, îi urăm sănătate lui”, a declarat Cebotari.

Deputatul spune că și-a făcut concluzii cum lucrează „acest regim”.

„Am văzut cum regimul poate să impună oamenii să ia deciziile pe care pe dânșii îi doare, atunci când le spune că le taie gâtul la copii și soție. Aceste acțiuni care s-au întreprins acum, aceste videouri de pe lanuri cu viță de vie, nu sunt decât încercarea de a ieși din această situație. Nu credem în acest pas disperat al lui Dodon”, a adăugat deputatul Pro Moldova.

Deputatul Sergiu Sîrbu a publicat un video în care arată că mașina lui Ștefan Gațcan se află la Parlament.

„Automobilul colegului nostru Gațcan încă se află în parcarea Parlamentului. El este de negăsit. Vom utiliza toate instrumentele de drept pentru a stopa aceste acțiuni banditești ale lui Dodon și a deputaților servili lui”, a precizat Sîrbu.


Vezi și: (VIDEO) „Am nevoie de reabilitare. Nu voi comunica cu nimeni”. Prima reacție a lui Gațcan, după ce s-a anunțat că e sechestrat

Deputatul Ștefan Gațcan și-a depus astăzi mandatul de deputat.

S-a întâmplat după ce deputații socialiști l-au sechestrat pe Ganțan, în timp ce acesta se afla pe holul Parlamentului, și l-au presat să își depună mandatul.

În presă a apărut o imagine de la ședința de astăzi a fracțiunii PSRM, unde Ștefan Gațcan ar fi decis să își depună mandatul de deputat. Din imagine se poate vedea că în fața deputatului socialist Vasile Bolea este o hârtie, deputatul fiind și cu telefonul la ureche.

La acest subiect: (VIDEO) Deputatul Cebotari, luat pe capota unei mașini ieșite din curtea Președinției, în timp ce încerca să afle dacă Gațcan se află în instituției

De menționat că, liderul fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, a fost cel care a anunțat pe Facebook că Gațcan renunță la mandatul de deputat.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Comentarii


 • Porcul cebotari, din Porcaria Pro Porcaria Moldovei,
  a grohait ca Porcul gatcan a fost dus la pascut, in cimp si totul e bine !
  Porcaria pahanului si Porcaria dodonului !

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *