Furculiță vorbește despre locația lui Gațcan: „Are drepturi depline de a se deplasa și se află acolo unde consideră el că este mai bine”

Autor: , in Politic / 1 iulie, 2020, 21:02

Liderul fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, declară că nu știe unde se află deputatul Ștefan Gațcan, dar este sigur că acesta este în siguranță, alături de familia sa, într-o siguranță absolută.

„Domnul Gațcan are drepturi depline de a se deplasa și se află acolo unde consideră el că este mai bine”, a declarat Furculiță în cadrul emisiunii Secretele Puterii de la Jurnal TV.

„Localizarea lui nu o știu și nici nu am de ce să o știu. Sunt sigur că este bine, el este cu familia, într-o siguranță absolută și se simte bine”, a adăugat Corneliu Furculiță.

Întrebat unde s-a aflat Gațcan dis-de-dimineață, Furculiță a spus că acesta s-a aflat, între orele 10 și 12 la ședința PSRM, unde s-a discutat despre propunerile și nemulțumirile lui și obiecțiile PSRM și s-a ajuns la o opinie comună, care s-a finalizat cu o cerere de depunere a mandatului.

Citește și: Candu: Gațcan s-ar afla acum fie la Codrița, fie la Bulboaca, la un iaz al unui om de afaceri apropiat PSRM

Cât privește mașina pe care Gațcan a parcat-o la Parlament, care se află acolo și la acest moment, socialistul spune că a apelat la SPPS „care a procedat conform unui anumit protocol”.

Amintim că tot în această emisiune, liderul grupului parlamentar Pro Moldova, Andrian Candu, a spus că Ștefan Gațcan s-ar afla la vila prezidențială de la Condrița sau la Bulboaca, la un iaz al unui om de afacere apropiat socialiștilor.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X