Usatîi susține că Gațcan ar fi părăsit R. Moldova: „Dodon l-a evacuat. Se află la 142…172 de km de la frontieră”

Autor: , in Politic / Populare / 1 iulie, 2020, 21:44

Deputatul Ștefan Gațcan ar fi fost evacuat de pe teritoriul Republicii Moldova. Asta susține primarul de Bălți, Renato Usatîi, conform căruia acesta se afla inițial „la 142 de km de la frontiera cu Republica Moldova”, iar ulterior la 172 de km.

În cadrul emisiunii Secretele Puterii de la Jurnal TV, Renato Usatîi a acuzat că că Ștefan Gațcan ar fi fost „evacuat de SPPS-ul lui Dodon și de unele persoane de la SIS”.

Inițial, Usatîi a declarat că Gațcan se afla „la 142 de km de la frontiera cu Republica Moldova”, iar ulterior, în jurul orei 21:40, acesta s-ar fi aflat la 172 de km.

Primarul de Bălți a mai adăugat că înregistrarea video de pe terenul cu vița de vie, în care apare Gațcan și spune că este bine, dar nu va discuta cu nimeni și că are nevoie de reabilitare, a fost realizată în timp ce acesta era în drum de a părăsi hotarele Republicii Moldova.

Citește și: Candu: Gațcan s-ar afla acum fie la Codrița, fie la Bulboaca, la un iaz al unui om de afaceri apropiat PSRM

Amintim că tot în această emisiune, liderul grupului parlamentar Pro Moldova, Andrian Candu, a spus că Ștefan Gațcan s-ar afla la vila prezidențială de la Condrița sau la Bulboaca, la un iaz al unui om de afacere apropiat socialiștilor.

La rândul său, liderul fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, a spus că nu știe unde se află deputatul Ștefan Gațcan, dar este sigur că acesta este în siguranță, alături de familia sa, într-o siguranță absolută.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X