Barcelona a făcut un nou pas greșit în lupta pentru titlu. Catalanii s-au împiedicat pe teren propriu, în derby-ul cu Atletico Madrid, fiind tot mai aproape de pierderea campionatului într-o partidă în care Messi a ajuns la 700 de goluri marcate în carieră.

În minutul 11, Diego Costa a marcat în propria poartă, după un corner, însă câteva minute mai târziu, Atletico a primit penalty.

Același Diego Costa s-a făcut a ratat, dar norocul său a fost că arbitrul a decis repetarea loviturii de pedeapsă. De această dată, cel care a bătut a fost Saul, pentru 1-1.

Barcelona a primit și ea penalty în debutul părții secunde, iar Messi a transformat cu o scăriță superbă. A fost golul cu numărul 700 în carieră pentru argentinian.

După alte 11 minute, arbitrul a dat încă un penalty, dar pentru Atletico. iar Saul a transformat și de această dată.

Barcelona n-a mai putut face nimic până la final și astfel a mai bifat un pas greșit în lupta la titlu, acolo unde Real Madrid rămâne lider, cu un punct în plus, dar și cu un meci mai puțin.

Atletico rămâne pe locul trei, fără a avea mari emoții în lupta pentru un loc în Liga Campionilor, cu 5 etape înainte de finalul campionatului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here