(VIDEO) Deputatul Cebotari, luat pe capota unei mașini ieșite din curtea Președinției, în timp ce încerca să afle dacă Gațcan se află în instituției

Autor: , in Actualitate / Politic / 1 iulie, 2020, 16:18

Deputații Pro Moldova au blocat cele două intrări ale Președinției. Aceștia nu permit niciunei mașini să iasă pentru că astfel, susțin ei, ar putea fi scos din interior Ștefan Gațcan.

Între timp, un șofer ce se afla la volanul unei Skoda Superb, a ieșit din curtea Președinției, iar deputatul Vladimir Cebotari a fost luat pe capota mașinii, în timp ce blocase acea intrare.

În urma acestui caz, deputatul a cerut investigarea acestui fapt de către organele de drept.

Imaginile video au fost surprinse de Paranteze.md.

Deputatul Ștefan Gațcan ar fi depus o sesizare la Procuratura Generală în care acuza că deputații PSRM Corneliu Furculiță și Vlad Bătrâncea, au urcat în automobilul lui, l-au amenințat, intimidat și șantajat. Mai mult, în sesizare Gațcan scrie că atunci când a urcat în automobil Furculiță avea o foaie A4 cu cere de depunere a mandatului, pe care primul a refuzat să o semneze. Documentul sesizării a fost dat publicării de grupul Pro Moldova. De partea cealaltă, reprezentanții Procuraturii spun că nu au înregistrat nicio sesizare depusă de Gațcan.

Deputatul Ștefan Gațcan și-a depus astăzi mandatul de deputat.

S-a întâmplat după ce deputații socialiști l-au sechestrat pe Ganțan, în timp ce acesta se afla pe holul Parlamentului, și l-au presat să își depună mandatul.

În presă a apărut o imagine de la ședința de astăzi a fracțiunii PSRM, unde Ștefan Gațcan ar fi decis să își depună mandatul de deputat. Din imagine se poate vedea că în fața deputatului socialist Vasile Bolea este o hârtie, deputatul fiind și cu telefonul la ureche.

De menționat că, liderul fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, a fost cel care a anunțat pe Facebook că Gațcan renunță la mandatul de deputat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X