Foto: Protv.md

După ce un șofer ce se afla la volanul unei Skoda Superb a ieșit din curtea Președinției, iar Vladimir Cebotari a fost luat pe capota mașinii, deputatul susține că nu va depune nicio plângere.

Deputatul Pro Moldova a anunțat că mai întâi îi va propune șoferului, numele căruia ar fi Oleg, ca cei doi să aibă o discuție.

„Inițial m-a aprins foarte mult. Apoi am avut discuții și cineva mi-a zis: „Vlad lasă-l. Ei doar tot sunt niște oameni nenorociți care au indicații și familiile lor trăiesc din acest serviciu. Îi faci o pată în carieră”. De aceea, o să-i propun acestui domn Oleg, dacă va fi suficient de matur, să avem o discuției ca între doi bărbați”,a declarat Cebotari, în cadrul unei emisiuni de la TV8.

Cebotari susține că dacă va fi necesar, ar putea să servească cu șoferul și un pahar de vin cu o plăcintă.

„Dacă va fi cazul o să ridicăm un pahar de vin și o să mâncăm o plăcintă și să promitem, nu mie, dar la alți deputați, mai mult să nu comită ce mi-a făcut mie, și mai mult să nu îndeplinească așa indicații ilegale. De aceea nu o să depun nicio plângere”, a conchis Vladimir Cebotari.

Amintim că, în căutarea lui Ștefan Gațcan, ieri, deputații Pro Moldova au blocat cele două intrări ale Președinției.

Între timp, un șofer ce se afla la volanul unei Skoda Superb, a ieșit din curtea Președinției, iar deputatul Vladimir Cebotari a fost luat pe capota mașinii, în timp ce blocase acea intrare.

Vezi și: (VIDEO) Deputatul Cebotari, luat pe capota unei mașini ieșite din curtea Președinției, în timp ce încerca să afle dacă Gațcan se află în instituției

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here