Foto: Cotidianul

Deputatul Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), Dumitru Alaiba, anunță că mașina lui Ștefan Gațcan nu mai este în parcarea Parlamentului. Se întâmplă după ce, chiar dacă Gațcan a publicat un video de pe un câmp de vie, mașina sa se afla la parcarea Parlamentului.

Alaiba susține că mașina lui Gațcan a dispărut peste noapte.

„Probabil, când rogi pe cineva să îți ia mașina din parcare, el o face în plină noapte. Mă miră că a reușit să transmita cheia cuiva în atâta grabă”, a comentat Dumitru Alaiba.

Foto: Facebook, Dumitru Alaiba

Gațcan a reapărut prin intermediul unei declarații video făcută într-o podgorie, în jurul orei 17:00, imaginile fiind postate pe pagina sa de Facebook din campania electorală.

Vezi și: (VIDEO) „Am nevoie de reabilitare. Nu voi comunica cu nimeni”. Prima reacție a lui Gațcan, după ce s-a anunțat că e sechestrat

Seara, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, primarul de Bălți Renato Usatîi a declarat că deputatul a fost scos din Republica Moldova, după ce asupra sa ar fi fost aplicată inclusiv forța fizică.

Informația privind părăsirea Republicii Moldova de către Gațcan a fost la scurt timp confirmată de către Poliția de Frontieră.

Gațcan și-a depus ieri mandatul de deputat.

S-a întâmplat după ce deputații socialiști l-au sechestrat pe Ganțan, în timp ce acesta se afla pe holul Parlamentului, și l-au presat să își depună mandatul.

În presă a apărut o imagine de la ședința de astăzi a fracțiunii PSRM, unde Ștefan Gațcan ar fi decis să își depună mandatul de deputat. Din imagine se poate vedea că în fața deputatului socialist Vasile Bolea este o hârtie, deputatul fiind și cu telefonul la ureche.

La acest subiect: (VIDEO) Deputatul Cebotari, luat pe capota unei mașini ieșite din curtea Președinției, în timp ce încerca să afle dacă Gațcan se află în instituției

De menționat că, liderul fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, a fost cel care a anunțat pe Facebook că Gațcan renunță la mandatul de deputat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here