Un nou video postat de Gațcan: Sunt bine, dar vreau să fac unele precizări (VIDEO

Autor: , in Actualitate / Populare / 2 iulie, 2020, 21:59

În această seară, pe Facebook a apărut un nou video, în care Ștefan Gațcan anunță că e bine, dar la moment se află într-o etapă de reabilitare psiho-emoțională.

Gațcan susține că benevol a renunțat la mandatul de deputat.

„Stimați deputați, colegi, prieteni, rude, vreau să fac unele precizări. Sunt bine. Benevol am renunțat la mandatul de deputat. Nu am fost și nu sunt sechestrat Sunt într-o etapă de reabilitare psiho-emoțională”, a declarat Ștefan Gațcan.

Ștefan Gațcan a venit și cu o rugăminte, dar și le urează oamenilor dicernământ în tot ce fac

„Rog din suflet, nu tensionați oamenii din jur. Sincer vă doresc multă sănătate și discernământ în tot ce faceți”, a conchis Gațcan.

Menționăm că, acest video, la fel ca precedentul, a fost postat pe pagina sa de Facebook din campania electorală.

Gațcan și-a depus miercuri, 1 iunie, mandatul de deputat.

S-a întâmplat după ce deputații socialiști l-au sechestrat pe Ganțan, în timp ce acesta se afla pe holul Parlamentului, și l-au presat să își depună mandatul.

În presă a apărut o imagine de la ședința de astăzi a fracțiunii PSRM, unde Ștefan Gațcan ar fi decis să își depună mandatul de deputat. Din imagine se poate vedea că în fața deputatului socialist Vasile Bolea este o hârtie, deputatul fiind și cu telefonul la ureche.

La acest subiect: (VIDEO) Deputatul Cebotari, luat pe capota unei mașini ieșite din curtea Președinției, în timp ce încerca să afle dacă Gațcan se află în instituției

De menționat că, liderul fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, a fost cel care a anunțat pe Facebook că Gațcan renunță la mandatul de deputat.

Gațcan a reapărut prin intermediul unei declarații video făcută într-o podgorie, în jurul orei 17:00, imaginile fiind postate pe pagina sa de Facebook din campania electorală.

Vezi și: (VIDEO) „Am nevoie de reabilitare. Nu voi comunica cu nimeni”. Prima reacție a lui Gațcan, după ce s-a anunțat că e sechestrat

Seara, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, primarul de Bălți Renato Usatîi a declarat că deputatul a fost scos din Republica Moldova, după ce asupra sa ar fi fost aplicată inclusiv forța fizică.

Informația privind părăsirea Republicii Moldova de către Gațcan a fost la scurt timp confirmată de către Poliția de Frontieră.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X