vineri, iulie 3, 2020


PDM și PSRM acuză opoziția că face jocurile „grupărilor Candu și Șor”: „S-a așezat la masa de negocieri cu cei pe care îi huiduiau pentru furtul miliardului”

Autor: , in Politic , - 11:34

Deputații socialiști îi acuză pe cei din fracțiunile PAS și Platforma DA că s-au „aliat benevol declarațiilor lui Candu și Șor” și împiedică inițiativele Guvernului. La rândul lor, democrații spus că „asistăm la un fenomen foarte straniu” în care opoziția face jocurile celor care doresc să destabilizeze situația din țară.

Reprezentanții PSRM susțin că „Guvernul a avut o logică ireproșabilă când a mers pe asumare de răspundere” și se miră că opoziția se opune acestui exercițiu.

„Ne pare rău că colegii din Blocul ACUM s-au aliniat benevol mesajului domnului Candu și cetățeanului Șor. Ne pare rău că noi am considerat că pozițiile sunt diferite și că de dragul luptei nu trebuie să mergi împotriva oamenilor”, a comentat vicepreședintele Parlamentului, Vlad Bătrîncea.

La rândul lor, democrații spus că „asistăm la un fenomen foarte straniu” în care opoziția face jocurile celor care doresc să destabilizeze situația din țară.

„Conștient sau inconștient opoziția veritabilă de dreapta face jocurile celor care se ocupă insistent de destabilizarea situației în țară. Aceste două grupuri – Candu și Șor – au interesele lor. Toată lumea înțelege că interesul lor este de a crea haos și instabilitate în țară, pentru că în situație de criză îți poți rezolva o multitudine de probleme pe care le ai. Ne surprind însă partidele proeuropene pentru că așa de ușor se lasă amăgite și fac jocul lor, îi laudă, s-au așezat deja la masa de negocieri cu cei pe care mai ieri îi huiduiau pentru furtul miliardului”, a comentat liderul PDM, Pavel Filip.

Amintim că atât ieri, cât și astăzi ședințele Parlamentului nu au avut loc din lipsă de cvorum. De la ședințele la care prim-ministrul Ion Chicu urma să prezinte asumarea de răspundere pe 4 proiecte au lipsit deputații fracțiunilor PAS, Platforma DA, Șor și cei din grupul Pro Moldova.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *