Replica lui Igor Munteanu, după ce Pavel Filip a acuzat Platforma DA de „minciuni crase”

Autor: , in Politic / 3 iulie, 2020, 20:52

Pavel Filip a acuzat vineri Platforma DA de „minciuni crase” atunci când anunță că există discuții cu PD pentru demiterea Guvernului. Invitat la emisiunea Cotidianul LIVE din această seară, vicepreședintele Platformei DA, Igor Munteanu, i-a dat o replică liderului PD.

Potrivit lui Munteanu, consultările se fac nu doar cu liderii de partide, ci și cu grupuri de deputați pe platforma parlamentară.

„Platforma DA a dat o ofertă publică de a forma un nou Guvern din specialiști, nu obligatoriu să fie politici. Dacă componentele din actualul Parlament nu vrea, totul se va răsfrânge asupra cetățenilor. Pentru ca să ajungem la un consens politic, am declarat că începem consultările. Ele se fac nu doar cu liderii de partid”, a declarat deputatul.

„Așteptăm votul conștient și responsabil al fiecărui deputat. Dacă dorim să ne consultăm cu deputați din PD, ne putem întâlni cu oricine. Avem anumite linii roșii legate de fracțiunea Șor, dar în rest discutăm cu oricine. Ar fi o ignoranță să nu discutăm cu un deputat doar pentru că face parte din Partidul Democrat”, a spus Igor Munteanu.

Potrivit parlamentarului, Platforma DA a avut discuții cu reprezentanți ai Pro Moldova, PAS și chiar cu deputați ai PSRM în formatul parlamentar.

„În format parlamentar, 2-3 oameni, discutăm viziunile și pozițiile fiecăruia. Nu e obligatoriu să fie și domnul Filip, dar trebuie să recunosc că a particip și domnul Filip la două discuții”, a specificat Munteanu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X