Știm cât de inoportună a fost această corona criză pentru toate afacerile din spațiul național și internațional. Unele au reușit să aplice o strategie anti-criză, altele însă abia au reușit să ajungă la faza actuală a perioadei de izolare. Cert este că, per ansamblu, toate afacerile au nevoie de un stimul financiar pe măsură.

Există, însă, un aspect care dă mereu bătăi de cap și stres pentru orice antreprenor: De unde pot împrumuta bani rapid? Răspunsul la această întrebare îl oferă specialiștii Zoom Credit, una dintre companiile de creditare din Moldova cu cele mai bune cerințe de creditare.

Ce reprezintă un împrumut rapid pentru afacerea ta?

Să ne imaginăm o situație. Ai nevoie de bani pentru a implementa o nouă linie de produse destinate exclusiv livrării, care în perioada carantinei reprezintă singura ta cale de supraviețuire ca afacerist. Pentru a merge la o instituție bancară, ai nevoie de tot felul de acte doveditoare și un adevărat instrumentar de convingere, băncile lucrează în regim restrâns, la fel o serie de alte instituții de care ai putea avea nevoie în proces. Sună destul de problematic, nu?

Dar ce poți face în aceste condiții? Prioritar este să-ți îndrepți atenția spre un împrumut rapid pentru afacerea ta. Compania Zoom Credit a dezvoltat în acest sens un segment întreg, numit Zoom Business, care prevede posibilitatea salvării afacerii tale fără riscuri mari și în condiții potrivite.

Oportunitatea de finanțare din această categorie reprezintă posibilitatea de a obține o sumă de până la 400.000 lei fără gaj, cu termenul de rambursare până la 36 de luni.

Ai nevoie de o sumă mai mare? În dependență de suma solicitată, se aplică fie o garanție personală (cum ar fi fidejusiunea) sau o garanție imobiliară. În acest fel, poți utiliza un alt bun pentru a-ți salva business-ul de la falimentare. În plus, ai doar un pachet minim de documentație, fără proiecte costisitoare sau planuri de afaceri încărcate și detaliate.

Natura împrumuturilor rapide din categoria Zoom Business este de a pune la dispoziția antreprenorilor bani rapizi în timp scurt, factor indispensabil în condițiile prezentei crize. Împrumutul este oferit afacerilor mici, care au nevoie de investiții pentru restructurare, modernizare sau, exclusiv, pentru redresarea situației survenite. În plus, ai posibilitatea de a beneficia de o transparență decizională, fără dobânzi și taxe ascunse. Acest lucru permite salvarea unei afaceri în cel mai scurt interval de timp, grație unei posibile restructurări sau modernizări.

Ai acum oportunitatea de a decide cum să-ți salvezi afacerea, fără să riști dublu, dar și să acoperi cheltuielile într-un mod eficace, păstrându-ți autonomia decizională și libertatea de acțiuni. Ce poate fi mai indispensabil pentru un business care vrea să rămână alături de clienții săi?

Dacă ai vârsta cuprinsă între 21 și 70 de ani și ai un business afectat de criză, dar dispui de creativitatea necesară ca să-l salvezi, sună acum la (+373) 79 33 03 00 și solicită un împrumut rapid de la Zoom Credit. Pentru detalii suplimentare, poți accesa și site-ul companiei Zoomcredit.md și afla ce oportunități îți mai oferă compania, pentru a te ajuta în mica ta criză financiară.

P.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here