Liderul Partidului „Șor”, Ilan Șor, respinge acuzațiile șefului statului, președintelui Igor Dodon, potrivit cărora colega sa, deputata Violeta Ivanov, ar fi încercat să-i mituiască pe unii deputați socialiști pentru a părăsi rândurile PSRM.

Șor susține că declarațiile lui Dodon lui iresponsabile și „sunt niște trucuri ieftine nedemne pentru un bărbat”.

„Declar cu toată responsabilitatea că nici doamna Violeta Ivanov și nici alți colegi de-ai mei nu se ocupă cu așa-zisă cumpărare de deputați. Înțeleg foarte bine că astăzi PSRM este îngrijorat de eșecurile sale, i-au dezamăgit chiar și pe deputații lor din cauza că nu și-au îndeplinit nicio promisiune electorală. Băieți, voi măcar o dată puteți să priviți adevărul în ochi?”, a afirmat Șor într-un mesaj video pe Facebook.

Șor care a fugit din țară în vara anului trecut, l-a avertisment pe șeful statului că nu își bage nasul în echipa sa, altfel acesta va reacționa și nu o va face pe Facebook, cum a făcut-o astăzi.

„Nu-ți băga nasul în echipa mea, iar noi nu vom căuta treabă în echipa ta. Închide-le gura la personaje alde Batrîncea. Pentru că, dacă vor urma și alte atacuri la adresa echipei mele, voi răspunde, însă deja nu pe Facebook. Și tu știi că eu pot face asta”, a declarat Șor.

Amintim că, în cadrul vlogului său, Igor Dodon a declarat că deputatul Ștefan Gațcan i-a spus că o rudă de-a deputatei Violeta Ivanov i-ar fi propus 500 de mii de euro pentru a părăsi PSRM, dar că el a refuzat să facă acest lucru.

„El a venit la mine speriat și mi-a spus că o rudă din partea Violetei Ivanov i-a pus pe masă 500 de mii de euro. Nu a vrut să se ducă la Procuratura Generală să depună denunț”, a declarat Dodon, menționând că „alți deputați socialiști” au depus plângeri și aceste cazuri se investighează.

Dodon susține că de atunci nu a mai discutat cu Gațcan, precizând că înțelege „emoțiile colegilor din PSRM”, pentru că aceștia au muncit pentru mandatul acestuia.

Președintele a mai spus că nu știe unde este Gațcan, dar că i-a pus la dispoziție pază de stat la solicitarea lui Corneliu Furculiță.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here