(FOTO) Un bebeluș, găsit într-o plantație de viță de vie din Nisporeni. Explicația mamei care l-a abandonat

Autor: , in Actualitate / Social / 6 iulie, 2020, 21:56

În această seară, în jurul orei 18:00, polițiștii au fost alertați că a fost găsit un nou-născut, într-o plantație de viță de vie din satul Cristești, raionul Nisporeni.

La fața locului, oamenii legii au stabilit că, o femeie de 54 de ani în timp ce efectua lucrări la vița de vie, în extravilanul satului Cristești a depistat un prunc.

Polițiștii au solicitat imediat intervenția medicilor, copilașul primind toate îngrijirile necesare, iar la scurt timp a fost găsită și o mămică care are bebeluș de 5 luni și care a alăptat micuțul abandonat. După ce a mâncat minute în șir, micuțul a fost transportat la Spitalul Raional din Nisporeni pentru îngrijiri medicale.

La scurt timp a fost identificată mama nou-născutului, o tânără de 31 de ani, din satul Chetroșeni, raionul Hîncești.

Mama pruncului abandonat a explicat oamenilor legii că, astăzi, în timp ce se afla în câmp „cu ziua” a simțit dureri abdominale. S-a pornit spre casă, dar a mers vreo 30 de metri și a născut pe deal.

Din lipsa resurselor financiare și de teama că nu va avea cu ce să îl crească, și-a abandonat micuțul în vița de vie. Femeia mai are la întreținere 4 copii minori.

La moment, oamenii legii stabilesc toate circumstanțele cazului.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X