foto simbol

„Dodon nu pleacă! Plaha nu revine, decât în cătușe!”. Este replica socialiștilor la campania inițiată astăzi de Pro Moldova, prin care cer demisia lui Igor Dodon.

Potrivit deputatului PSRM, Grigore Novac, care-l numește pe Andrian Candu „finul capului Mafiei”, poporul nu va permite ca Vlad Plahotniuc și Ilan Șor să captureze din nou Republica Moldova.

„Candu vrea ca Dodon să plece, ca ei să scape de dosarele penale. Finul Candu vrea ca Dodon să plece, ca miliardul furat de nașul Plaha și Șor să rămână la ei. Candu vrea ca Dodon să plece, ca Aeroportul furat de ei să rămînă în buzunarul oligarhilor. Candu vrea ca Dodon să plece, ca Plaha-Șor să captureze din nou Republica Moldova. Poporul nu va permite acest lucru. Îi va răspunde: Candu, nu pleca, pușcăria-i casa ta!”, a scris socialistul pe Facebook.

Reacția lui Novac vine după ce Pro Moldova a pornit luni, 6 iulie, o campanie anti-Dodon, acuzându-l pe șeful statului de trădare a intereselor naționale, incompetență, politizarea instituției prezidențiale și gestionarea proastă a crizei pandemice și a situației sociale și economice.

Formațiunea a creat un site cu informații critice la adresa șefului statului, care conține chiar și un joc intitulat „Ajută-l să plece”.

Potrivit lui Andrian Candu, formațiunea pe care o conduce dă startul procesului de colectare a semnăturilor unei petiții, atât online cât și fizice, pentru demiterea lui Dodon.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here