Respins de 3 ori, Chicu își anunță revenirea în Parlament: Să vedem cât vor fugi de mine

Autor: , in Politic / 6 iulie, 2020, 21:43

Șeful Guvernului îi „amenință” pe deputați. Deși a fost respins de trei ori, Ion Chicu anunță că va veni iarăși în plenul Legislativul pentru a cere susținerea parlamentarilor privind proiectele pentru care Executivul și-a angajat răspunderea.

Într-o postare pe Facebook din această seară, premierul a criticat atitudinea Parlamentului, solicitându-le deputaților să nu fugă de el.

„Culmea ridicolului și iresponsabilității în Parlamentul Republicii Moldova. Deja 3 ședințe la rând sunt boicotate de unii deputați trimiși de Oameni în parlament să muncească, nu să fugă de prim-ministru.

Firește, deoarece promovez proiecte absolut necesare pentru Oameni, voi merge în Parlament și joi și vineri, și de oricâte ori va fi necesar. Ia să vedem cât vor fugi de mine…”, a scris șeful Guvernului.

„În acea rectificare sunt incluse 175 mln. de lei pentru acoperirea cheltuielilor de personal în educație. Dacă din cauza voastră, stimați deputați, în august sau septembrie profesorii nu primesc salarii, asumați-vă. Dacă se ajunge la așa situație, vă promit că rămâneți și voi fără finanțare. Așa, ca să „fiți alături de oameni”.

Vă aștept joi la locul de muncă, stimați deputați. Nu fugiți”, a mai scris Chicu.

Amintim că astăzi, 6 iulie, Parlamentul nu s-a putut întruni în ședință din lipsă de cvorum, după ce opoziția a boicotat-o din nou, sub formă de protest față de încercarea Guvernului de a-și asuma răspunderea asupra unui pachet de legi. Aceasta este a treia ședință amânată.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X