Deputatul socialist, Vasile Bolea, comentează în metafore campania inițiată astăzi de Pro Moldova, prin care cer demisia șefului statului, Igor Dodon.

Bolea opinează că în Republica Moldova se duce o luptă între forțele întunericului și cele ale luminii.

„Campania partidului oligarhic „Vând Moldova”, lansată împotriva președintelui Igor Dodon pe banii din miliardul furat, arată un singur lucru: doar Igor Dodon și PSRM au rămas să apere țara de oligarhii care doresc să o captureze din nou. Ați văzut astfel de acțiuni isterice ale mafiei împotriva Maiei Sandu ori a lui Andrei Năstase? Nu. Ținta tuturor atacurilor sponsorizate de mafie este Igor Dodon și PSRM. Cetățenii văd că în Moldova se evidențiază tot mai mult lupta între două forțe: forțele întunericului, reprezentate de instrumentele oligarhice, și forțele luminii – Igor Dodon și socialiștii. Lumina, adică binele, câștigă mereu! Pentru că alături de noi este poporul și Dumnezeu. Cu voia Domnului vom învinge”, a comentat Vasile Bolea.

Reacția socialistului vine după ce Pro Moldova a pornit luni, 6 iulie, o campanie anti-Dodon, acuzându-l pe șeful statului de trădare a intereselor naționale, incompetență, politizarea instituției prezidențiale și gestionarea proastă a crizei pandemice și a situației sociale și economice.

Formațiunea a creat un site cu informații critice la adresa șefului statului, care conține chiar și un joc intitulat „Ajută-l să plece”.

Potrivit lui Andrian Candu, formațiunea pe care o conduce dă startul procesului de colectare a semnăturilor unei petiții, atât online cât și fizice, pentru demiterea lui Dodon.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here