Un copil de 2 ani din Ungheni s-a înecat în grădina inundată a casei. Detalii despre tragedie

Autor: , in Actualitate / Social / 7 iulie, 2020, 10:10

Un copil de 2 ani din Ungheni a fost găsit decedat în grădina inundată a casei. Potrivit Poliției, tragedia s-a produs după ce micuțul a fost lăsat fără supraveghere o scurtă perioadă de timp.

Oamenii legii susțin că au stabilit că copilul de 2 ani se juca prin curtea casei, în timp ce mama sa de 30 de ani se ocupa de treburile casnice.

„Copilul a fost lăsat fără supraveghere pentru o perioadă foarte scurtă de timp, iar când femeia a revenit, nu a observat copilul în ogradă și a început să îl caute. Din cauza creșterii nivelului apei în râul Prut, grădina a fost inundată, iar corpul neînsuflețit a minorului a fost depistat în apele revărsate în gospodărie”, a declarat pentru ofițera de presă a Poliției Ungheni, Cristina Vicol.

Femeia își creștea singură copilul minor, tatăl aflându-se la evidență ca agresor familial.

„Tatăl copilului locuiește în sat, însă din motiv că avea un comportament agresiv, cei doi soți nu locuiesc împreună. Familia se află la evidența asistentului social din comunitate, în vizorul Poliției fiind doar tatăl minorului care s-a aflat la evidență ca agresor familial, din motiv că aplica violența fizică asupra mamei și a soției sale”, a precizat ofițera de presă a Poliției Ungheni, Cristina Vicol.

Corpul neînsuflețit al copilului a fost îndreaptat la examinarea medico legală. Careva semne de moarte violentă pe corpul copilului nu au fost depistate.

Poliția investighează toate circumstanțele.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X