Dodon

Șeful statului, Igor Dodon, le cere deputaților din opoziția parlamentară care au boicotat trei ședințe ale Legislativului, în care prim-ministrul Ion Chicu a mers să prezinte asumarea de răspundere, să renunțe la boicot și să înceapă a lucra.

„Vreau să-i îndemn pe aleșii poporului să dea dovadă de rațiune, înțelepciune și conștiință. Să vină în Parlament și să înceapă a lucra. Lăsați boicotul vostru. Este vorba despre proiecte foarte importante pe care oamenii le așteaptă”, a declarat Dodon în cadrul unei emisiuni de la NTV.

Președintele le amintește deputaților că ei primesc salarii și ar trebui să muncească pentru lefuri.

„Cu cei care au cumpărat deputați, noi nu avem ce discuta. În organul legislativ sunt și alte fracțiuni. Însă ele se lasă conduse de Candu și Șor și boicotează ședințele parlamentului. De ce? Care este problema? Voi pentru ce primiți salarii? Pentru a lucra. Așa că veniți și lucrați. Sau renunțați la salarii, pentru că voi nu vă îndepliniți obligațiunile”, a mai declarat Igor Dodon.

Amintim că ședințele Parlamentului de săptămâna trecută, precum și cea de luni, 6 iulie, au fost amânate din lipsă de cvorum. La ședințe au participat doar 50 de deputați PDM și PSRM, număr care nu asigură majoritatea.

În cadrul acestor ședințe, prim-ministrul Ion Chicu urma să prezinte asumarea de răspundere a Guvernului pe patru proiecte. Premierul este așteptat și mâine la ședința Legislativului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here