Furculiță confirmă că Gațcan a revenit în țară. Aseară au revenit și angajații SPPS în curtea blocului în care acesta locuiește

Autor: , in Politic / Populare / 8 iulie, 2020, 21:51

Președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, confirmă că deputatul Ștefan Gațcan a revenit în Republica Moldova, după ce timp de o săptămâna s-a aflat la Iași, România. Acesta a revenit în țară aseară, timp în care în curtea blocului în care acesta locuiește au revenit și angajații Serviciului de Protecție și Pază de Stat.

Sursele Cotidianul.md ne-au confirmat că, săptămâna trecută, angajați ai Serviciului de Protecție și Pază de Stat au putut fi văzuți în curtea blocului în care Gațcan locuiește. Ulterior aceștia au dispărut și au revenit în seara zilei de marți, 7 iulie.

Și în această seară în curtea blocului de locuit au fost văzuți cei de la pază.

Între timp, președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, a confirmat, pentru un post de televiziune, că Ștefan Gațcan se află în țară și că situația acestuia va fi discutată în cadrul unei ședințe speciale a fracțiunii.

Între timp, vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, a anunțat că demisia lui Ștefan Gațcan nu mai figurează pe agenda legislativă.

„Demisia lui Gațcan nu mai figurează pe agenda legislativă. Dânsul, probabil, să simte tot mai bine și mai bine. Tratamentul SPPS este cel mai eficient”,a anunțat deputatul Alexandru Slusari.

Slusari este de părere că Gațcan nu ar mai intenționa să-și depună mandatul de deputat, deși Comisia juridică, numiri și imunități a aprobat pozitiv raportul privind cererea de demisie.

Ștefan Gațcan s-a aflat timp de o săptămână la Iași. Acesta, împreună cu familia sa, au stat cazați la un hotel, iar deputatul spune că a fost într-o vacanţă, nu a fugit, şi nu s-a simţit ameninţat în vreun fel, scrie ziaruldeiasi.ro.

„O să fac declaraţii complete în Parlamentul din Republica Moldova. Sunt multe speculaţii, nu am fost răpit, am ales să plec de bunăvoie. Am venit în România deoarece pot veni şi aici, nu mă opreşte nimeni. Am stat câteva zile în România, sunt bine, după cum vedeţi”, a spus Gaţcan, el având şi cetăţenie română.

Surse ale „Ziarului de Iaşi” au precizat că deputatul ar fi fost „convins” să se întoarcă în Republica Moldova, însă nu este sigur că acest lucru se va concretiza.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X