„Probabil se simte tot mai bine. Tratamentul SPPS, cel mai eficient”. Slusari: Demisia lui Gațcan, exclusă de pe agenda Parlamentului de mâine

Autor: , in Politic / 8 iulie, 2020, 17:46

Vicepreședintele Parlamentului și vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari, a anunțat că demisia lui Ștefan Gațcan nu mai figurează pe agenda legislativă.

„Demisia lui Gațcan nu mai figurează pe agenda legislativă. Dânsul, probabil, să simte tot mai bine și mai bine. Tratamentul SPPS este cel mai eficient”,a anunțat deputatul Alexandru Slusari.

Slusari este de părere că Gațcan nu ar mai intenționa să-și depună mandatul de deputat, deși Comisia juridică, numiri și imunități a aprobat pozitiv raportul privind cererea de demisie.

„Mâine, probabil, în ședința în plen, ne vor demonstra cererea lui despre renunțarea la renunțarea la mandat. De atunci absurditatea în Parlamentul RM urmează a fi măsurată în gațcani”, a conchis Alexandru Slusari.

Ștefan Gațcan s-a aflat timp de o săptămână la Iași. Acesta, împreună cu familia sa, au stat cazați la un hotel, iar deputatul spune că a fost într-o vacanţă, nu a fugit, şi nu s-a simţit ameninţat în vreun fel, scrie ziaruldeiasi.ro.

„O să fac declaraţii complete în Parlamentul din Republica Moldova. Sunt multe speculaţii, nu am fost răpit, am ales să plec de bunăvoie. Am venit în România deoarece pot veni şi aici, nu mă opreşte nimeni. Am stat câteva zile în România, sunt bine, după cum vedeţi”, a spus Gaţcan, el având şi cetăţenie română.

Surse ale “Ziarului de Iaşi” au precizat că deputatul ar fi fost “convins” să se întoarcă în Republica Moldova, însă nu este sigur că acest lucru se va concretiza.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X