Foto: providentamedical.ro

Ministerul Sănătății informează despre înregistrarea a încă nouă decese provocate de noul coronavirus în Republica Moldova.

Astfel, bilanțul deceselor a ajuns la 624.

Deces 616: Bărbat de 76 de ani din mun. Chişinău, transferat de la Centrul COVID-19 la Institutul de Medicină Urgentă, pe 1 iulie. Comorbidităţi: angină pectorală de efort CF II, hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă.

Deces 617: Femeie de 73 de ani din r-nul Drochia, internată la IMSP SR Drochia pe 3 iulie. Comorbidităţi: diabet zaharat.

Deces 618: Femeie de 68 de ani din mun. Chişinău, internată la Institutul de Medicină Urgentă pe 26 iunie. Comorbidităţi: meningită de originea virală, hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă.

Deces 619: Bărbat de 54 de ani din r-nul Orhei, internat la IMSP SR Orhei pe 24 iunie. Comorbidităţi: hepatită cronică, pielonefrită cronică, AVC.

Deces 620: Femeie de 69 de ani din r-nul Orhei, internată la IMSP SR Orhei pe 5 iulie. Comorbidităţi: diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. II- III, obezitate gr. III.

Deces 621: Femeie de 66 de ani din mun. Chişinău, internată la Spitalul Clinic Republican pe 3 iulie. Comorbidităţi: diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie mixtă.

Deces 622: Femeie de 47 de ani din mun. Comrat, internată la SR Comrat pe 26 iunie. Comorbidităţi: limfom.

Deces 623: Femeie de 62 de ani din r-nul Taraclia, internată la IMSP SR Taraclia pe 7 iulie. Comorbidităţi: diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. II.

Deces 624: Bărbat de 52 de ani din r-nul Taraclia, internat la IMSP SR Taraclia pe 22 iunie. Comorbidităţi: limfom.

Amintim că astăzi au fost depistate încă 195 cazuri noi de infectare cu COVID-19, unul dintre care este de import (Cipru). Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 18,666 de cazuri. În total, astăzi au fost efectuate 1720 de teste.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here