Cum ar trebui să arate locuința ta de vis? Să fie spațioasă sau mică? Să aibă accente tehnice sau să respecte liniile fidele ale clasicismului? Să te reprezinte sau să fie complet personalizată? Răspunsurile la aceste întrebări le poți afla, dar exclusiv atunci când apelezi la specialiștii în servicii de design interior din Chișinău. Experiența și expertiza lor îți permite să alegi doar cele mai calitative materiale și cele mai versatile idei în designul interior al apartamentelor sau caselor. Pentru a-i alege doar pe cei mai buni, este oportun să le observi proiectele și să vezi dacă rezonezi cu conceptele pe care le creează.

Echipa companiei Polyart Design activează pornind de la premisa confortului și a funcționalității spațiilor pe care le transformă, fapt pentru care proiectele lor sunt longevive și sustenabile în timp.

Proiectul LYNN – o reinterpretare organică a designului interior

Stilul minimalist în design interior este o veritabilă cheie de boltă, pe care tot mai des o exploatează experții în diferite proiecte de design, cu mici excepții de rigoare, deoarece universalitatea acestuia și potențialul tehnic îl fac ușor integrabil în cele mai diverse spații rezidențiale. Ne putem convinge de acest lucru dacă examinăm proiectul LYNN, în care ideile de design s-au combinat perfect cu notele de accent personalizat, transformând un spațiu locativ într-o oază de liniște familială.

Obiectivul central al proiectul a fost transformarea locuinței prin intermediul designului interior al bucătăriei cu living și sufragerie, dar și prin alegerea corectă a gamei cromatice, prin setarea accentelor în designul mobilier.

În conceperea filosofiei s-a ținut cont de necesitatea de lumină și de zonare eficientă, chiar dacă avem în centrul locuinței un open space.

Accentele proiectului LYNN

Specialiștii Polyart Design au mers pe ideea unei geometrii vizuale, apelând la paravane de lemn pentru zonarea spațiilor, care amplifică liniarul proiectului. În aceeași ordine de idei, corpurile de iluminat suspendate au completat lumina naturală, oferind accente de culoare pe anumite piese mobiliere și scoțând în evidență anumite dimensiuni ale încăperii.

Un alt accent relevant al acestui proiect este cel al gamei cromatice, care respectă un echilibru liniar, fiind înregistrat în diapazonul a trei nuanțe principale: alb, gri, negru. Toate aceste culori de bază sunt dizolvate prin repartiția organică a pieselor de mobilier și prin integrarea corectă a finisajelor, obținându-se un co-raport de culori și umbre, care oferă volum spațiului sub aspect vizual.

În plus, designerii au reușit să creeze o atmosferă  simetrică, reconfortantă, calmă, descărcată de zgomote vizuale, astfel încât locatarii să se bucure pe deplin de funcționalitatea și eficiența spațiului rezidențial.

Ai ajuns în punctul în care îți dorești o transformare a spațiului locativ? Vrei să adaugi culoare, dar și să păstrezi personalitatea casei tale? Toate aceste obiective sunt ușor de realizat, dacă apelezi la consultația unui designer competent, cu care să discuți fiecare detaliu și să ajungeți la un numitor comun, confortabil și organic. Echipa Polyart Design merge pe ideea de concepere a soluțiilor de design care să-ți reliefeze personalitatea și să-ți dea o senzație constantă de confort și plăcere. Găsește-i la numărul de telefon
(+373) 69-34-25-61 și convinge-te de asta.

P.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here