După ce Grupul parlamentar Pro Moldova a depus o moțiune simplă în politici de sănătate împotriva ministrei Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, aceasta nu a fost susținută.

„În urma discuțiilor purtate pe marginea moțiunii simple asupra politicilor, acțiunilor și inacțiunilor guvernamentale în domeniul sănătății, Comisia protecţie socială, sănătate şi familie, cu cinci voturi pro și patru voturi abținuți nu a susținut moțiunea simplă”, a declarat Ghenadie Buza în cadrul ședinței de astăzi, 9 iulie, a Legislativului.

Majoritatea deputaților au fost de acord cu Comisia protecţie socială, sănătate şi familie, astfel, moțiunea contra politicilor Ministerului Sănătății nu a fost susținută în Parlament de deputați.

„Unii deputați au nevoie de tratament. Doamna Dumbrăveanu, vă rog să îi scuzați pe unii deputați”, a conchis președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

Cei din PSRM și PDM au aplaudat în repetate rânduri discursul ministrei Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

„(…)Vreau să vă asigur că am verticalitate și onoare, doar că nu o să-mi dau demisia de onoare pentru că o să-mi duc acest manadat până la capăt. Cineva a zis că e un discurs liric. Dar, vreau să vă spun că e ușor a scrie versuri când nimic nu ai a spune (…) După 2 luni de mandat am nimerit în pandemie. Unde s-a mai văzut așa ceva în istorie? Pandemia m-a învățat să fiu puternică”, a punctat ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Menționăm că, grupul parlamentar Pro Moldova a depus o moțiune simplă în politici de sănătate împotriva ministrei Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu. Deputații o acuză de gestionare defectuoasă a crizei pandemice.

Totodată, Pro Moldova au cerut reevaluarea urgentă a politicilor în domeniul sănătății.

Vezi și: Moțiunea simplă contra politicilor în sănătate, dezbătută în Parlament: „D-na Dumbrăveanu, ceea ce ați declarat e doar un eseu”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here