cotidianul.ro

Alegerile parlamentare anticipate sunt unica și singura soluție corectă. Decizia Curții Constituționale a făcut claritate, iar alegerile pot fi organizate la începutul anului 2021 și asta trebuie să facem. Dacă nu sunteți de acord, veți admira bordelul nostru parlamentar până în 2023. De această părere este activistul Ștefan Gligor. Potrivit lui, „în esență suntem în situația să comentăm evenimentele ce au loc intr-un bordel politic în care doi pești se antrenează într-o competiție deschisă pentru majoritate”.

„Sunt profund dezgustat de situația în care am ajuns, de nivelul mizerabil, josnic si cinic al Parlamentului care în mare parte este o adunătură de criminali, trădători, oportuniști și populiști.

Pe de o parte, o componentă importantă din fosta echipă a lui Plahotniuc, cum sunt Andronachi, Nichiforciuc și Filip de mânuță cu Dodon și PSRM-ul lui fac milioane, cât țara se scufundă în criză și mor oameni. Și evident asta explică lupta acerbă pentru un oarecare Gațcan cu numărul de ordine 51, or fără respectivul genicolog pleacă milioanele din contrabanda și scheme și aroganța tehnocratică.

Pe de cealaltă parte, finul Candu cu traseiștii de serviciu se tot aventurează să mai scoată vreun reprezentant al grupului rival din bordel și să-l lipsească pe Dodon de majoritate ca să stea ei în următorii trei ani pe scheme și contrabandă. Desigur în răstimpul ăsta debitând continuu despre parcursul european, demnitate și valori”, a scris fostul candidat la funcția de procuror general.

Potrivit lui, miza este scindarea PSRM-ului, formarea unei noi majorități, care într-un final va garanta volens-nolens securitatea grupului Plahotniuc, interesele, veniturile tenebre și viitorul politic al acestuia. „Sau cineva crede că Candu vrea să-l facă pe Năstase premier ca să salveze țara?”, se întreabă el.

„În esență, după trădarea angajamentului de dezoligarhizare și a coaliției blocului ACUM, scindarea PSRM-ului e un lucru extrem de salutabil, dar nicidecum și consecințele care derivă din acest scenariu, care duce la o nouă majoritate în parlament la cheremul oamenilor lui Plahotniuc.

Cel mai regretabil în acest haos și bordel este comportamentul lui Andrei Nastase, care crede că poate să ajungă premier în rezultatul operațiunii de rearanjare a paturilor în Parlament”, a mai scris Ștefan Gligor.

Amintim că odată cu întoarcerea lui Ștefan Gațcan în Republica Moldova, PSRM și PDM au la dispoziție 51 de deputați pentru a-și asigura majoritatea în Legislativ.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here