sâmbătă, iulie 11, 2020


Filip dezvăluie numele a 2 deputați care ar putea părăsi PDM și adera la PSRM: Nu încerc să țin pe cineva

Autor: , in Actualitate Politic , - 09:39

Doi deputați democrați ar putea putea adera la Partidul Socialiștilor (PSRM). Dezvăluirea a fost făcută de liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip, comentând că deputații sunt mai absenți din activitatea partidului pe care îl conduce.

În cadrul unei emisiuni de la RTR Moldova de vineri seara, Filip a menționat că nu e catastrofă posibila plecare a celor 2 deputați. Liderul PDM a dezvăluit că este vorba despre deputații Nichiforciuc Eugeniu și Vladimir Andronachi, menționând că cei doi au lipsit de la ultimele ședințe ale partidului.

„Sper că au anumite treburi și se vor alătura. Nu exclud nimic. Am alte principii. Nu încerc să țin pe cineva. Dacă vor să se ducă, lasă-i să se ducă. Nu văd o catastrofă pentru PDM. Scopul meu e să să construiesc un partid care să aibă la bază alte principii”, a declarat Filip.

Deputații Nichiforciuc și Andronachi ar putea adera la PSRM, potrivi lui Filip.

Amintim că ultimul deputat care a părăsit PDM este Angel Agache. Acesta a depus în dimineața zilei de 9 iunie o cerere la Secretariatul Parlamentului prin care a anunțat că părăsește formațiunea și aderă la grupul parlamentar Pro Moldova.

În prezent, fracțiunea PDM din Parlament are 13 deputați.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *