„Pe timpul lui Plahotniuc era posibil”. Moțpan: Gațcan ar fi traversat granița fraudulos, fără a fi înregistrat în registrul electronic

Autor: , in Politic / 11 iulie, 2020, 17:51

Deputatul Chiril Moțpan, fostul președinte al comisiei parlamentare pentru securitate națională, susține că Ștefan Gațcan ar fi trecut granița de stat la data de 1 iulie fără a fi înregistrat în registrat în registrul electronic. Acest lucru s-ar fi produs fără să știe șeful Poliției de Frontieră, Corneliul Groza, care ar fi declanșat o anchetă de serviciu.

„Igor Dodon ne îndeamnă să nu mai vorbim despre Ștefan Gațcan care ar fi salvatorul răspunderii asumate de către Guvernul Chicu și trebuie lăsat în pace. Dar un cetățean curios întreabă cum a fost posibil ca deputatul Ștefan Gațcan să traverseze pe 1 iulie granița de stat, fără a fi înregistrat în registrul electronic la ieșirea din țară?”, susține Chiril Moțpan.

Potrivit lui Moțpan, acest lucru deocamdată este imposibil de verificat.

„S-ar fi produs fără știrea șefului Poliției de Frontieră, Corneliu Groza, care ar fi declanșat o anchetă de serviciu. Nu știu dacă este adevărat că deputatul Ștefan Gațcan ar fi părăsit Republica Moldova în mod fraudulos sau nu, dar pe timpul lui Plahotnic așa ceva era chiar foarte posibil. Suntem și noi curioși să știm: e o tradiție preluată de la oligarhul omniprezent? Nu de alta, dar unor indivizi din Republica Moldova, ajunși accidental în fruntea statului, le place să se creadă atotstăpânitori”, a adăugat Moțpan.

Deputatul Chiril Moțpan susține că așteaptă ca Poliția de Frontieră să confirme sau să infirme această informație.

Vezi și: Țăranu: Gațcan din greșeală a ajuns să fie deputat. Am înțeles că a mâncat și bătaie. Un medic bun nu înseamnă și un bun politician (VIDEO)

Ștefan Gațcan timp de o săptămâna s-a aflat la Iași, România. El revenit în țară în seara de 7 iulie, timp în care în curtea blocului în care acesta locuiește au revenit și angajații Serviciului de Protecție și Pază de Stat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X