Foto: Ion Ceban/FB

Una dintre intrările în parcul Valea Morilor din Chișinău va fi reabilitată în scurt timp. Anunțul a fost făcut de primarul Capitalei pe Facebook, care a prezentat o schiță de proiect a zonei: „Este vorba de scuarul din str. A. Mateevici în preajma Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice care urmează a fi modernizat”.

„Zona care asigură legătura pietonală între cele 2 scări de acces în parc, va fi amenajată cu pavaj, iar rondul cu flori va arăta ca în poze. Mai mult, va fi instalat mobilierul urban, dar și un teren de joacă pentru cei mici”, a scris Ceban.

Lucrările au început astăzi și sunt efectuate de pretura sectorului Buiucani cu ajutorul unui agent economic, a precizat oficialul.

Fotografiile au fost publicate pe Facebook de primarul general al Capitalei, Ion Ceban.

Tot în această perioadă au loc lucrările de amenajare la intrare în parcul Valea Morilor din strada Grigore Alexandrescu din zona MoldExpo. Zona, pe o suprafaţă de 200 m2, va fi transformată în una pietonală, astfel accesul mașinilor va fi interzis. În nemijlocita apropiere a viitorului scuar vor fi amenajate 2 parcări.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here