Fostul primar de Orhei, Ilan Șor, îl acuză pe premierul Ion Chicu că s-ar face „de râs” atunci când spune că inclusiv din cauza parcului de distracții OrheiLand Republica Moldova are interdicții la circulație în mai multe state europene. 

Șor a venit cu o replică citându-l pe George Washington: „E mai bine să nu te scuzi, decât să dai o explicaţie proastă” și cu zicala din popor: „tăcerea e de aur”.

„Chicu ar trebui să se conducă de înțelepciunea populară ca să nu se facă de râs. OrheiLand e de vină și pentru transportul public din Chișinău plin până la refuz în orele de vârf? Sau pentru parcurile și Piața Centrală îmbâcsite cu oameni și unde nu este respectată nicio măsură de protecție? OrheiLand e de vină că viitoarea laureată a „Gloriei Muncii” și guvernul Dodon nu au asigurat Moldova cu teste suficiente, nu au pregătit spitalele și medicii pentru pandemia care „s-a abătut pe neașteptate”, după ce a făcut ravagii în jumătate de Europă?”, a acuzat liderul Partidului Șor.

El susține că „dacă mai rămân la guvernare Chicu și Dodon, n-o să putem merge nu doar în Italia, dar o să ne închidă hotarele toate statele. O să fim ca o zonă de leproși”.

„Chicu, tu știi foarte bine că nu poți să te ții la nesfârșit de pantalonii lui Dodon. Apucă-te de lucru măcar în timpul care ți-a rămas. Cel puțin strânge-ți hârțoagele și dezinfectează locul, ca următorul guvern să nu piardă timpul și cu asta”, i-a mai transmis Șor.

Reacția acestuia vine după ce premierul Ion Chicu a declarat că „atâta timp cât moldovenii vor merge în microbuze și autobuze la OrheiLand, în Italia și Ungaria nu vor merge”. Asta după ce cele două state europene au interzis în totalitate accesul pentru cei care s-au aflat în Republica Moldova în ultime două săptămâni.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here