Dodon, nemulțumit că Procuratura nu acționează în cazul migrării deputaților: Cu 2 ani în urmă, vreo 10 erau deja la pușcărie

Autor: , in Actualitate / Politic / 14 iulie, 2020, 20:32

Președintele Igor Dodon și-a manifestat nemulțumirea față de acțiunile Procuraturii Generale în cazul migrării deputaților, în condițiile în care, susține el, mai mulți parlamentari deja au depus plângeri la Procuratură precum că s-ar fi încercat să fie mituiți.

Dodon a declarat marți, în cadrul unei emisiuni de la N4, că „10-15 deputați au depus plângere la Procuratură”, iar că „6 sau 8” ar fi de la PSRM, iar restul de la PD.

„Cu semnătură. Au spus cine a venit, ce au propus, cât au propus. Că a fost Tauber sau Cebotori, verișorii, cine a fost acolo. Aceste plângeri au fost depuse oficial. De ei s-au apropiat și le-au spus, atât îți dau dacă tu faci asta”, a declarat Dodon.

El și-a manifestat nemulțumirea că Procuratura Generală nu a acționat până acum în aceste cazuri.

„Probabil trebuiau deja anumite lucruri făcute. Dacă se făceau așa depoziții doi ani în urmă, mă tem că vreo 10 deputați deja erau la pușcărie. Lumea așteaptă acțiuni concrete. Eu sunt îngrijorat la acest capitol, e în pericol securitatea statului”, a mai spus Dodon.

El a refuzat să vorbească despre sumele care li s-au propus deputaților, dar a menționat că „asta este foarte grav pentru Republica Moldova.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X