Îmbrățișați cele mai drăgălașe animale de companie pe platforma de anime Crunchyroll

Autor: , in Uncategorized / 15 iulie, 2020, 11:47

Cei de la Crunchyroll sunt mari fani ai animăluțelor de companie, fie blănoase, cu pene, cu solzi sau alunecoase. Acestea le țin companie, îi alină atunci când sunt triști și le aduc fericire prin personalitățile lor unice și (uneori) prin comportamentul lor ciudat. Ce ar face aceștia fără minunatele lor animăluțele de companie?

De aici și motivul pentru care posesorii animalelor de companie de la cel mai popular serviciu de anime din lume au generat această listă de titluri cu necuvântătoarele lor preferate. Unele sunt reale, altele fantastice. Indiferent de acest lucru, toate sunt la fel de îndrăgite și de neastâmpărate, ca și ghemotoacele de blană care ar putea să stea în poala fiecăruia (sau pe tastatură) în acest moment – chiar dacă din când în când mai fac probleme.

Iată lista de titluri:

Colega mea de cameră este o pisică (pisica Haru)Povestea romancierului timid Mikazuki Subaru, care se simte constrâns în relațiile cu alți oameni și a unei pisici, care a fost alungată de oameni și a trăit o viață grea pe străzi. Printr-o întorsătură a sorții, cei doi ajung să trăiască împreună. Această poveste emoționantă ilustrează viața de zi cu zi, atât prin viziunea omului, cât și a pisicii. Aceste momente par banale, dar pe măsură ce legătura lor e mai solidă, cei doi devin o familie și își găsesc fericirea în viața lor comună.

Shonen Ashibe GO! MERGE! Goma-chan (Goma-chan sigiliul copilului)Un manga foarte amuzant, „Shonen Ashibe”, care ilustrează prietenia dintre puiul de focă pestriț pe nume Goma-chan și eleva de clasa I Ashiya Ashibe. În prima ecranizare, realizată în 1988 și adaptată la anime în 1991, adorabilul Goma-chan era o uriașă focă pestriță. În această primăvară, Goma-chan revine la „Anime Tentere”. O poveste drăguță, plăcută despre Ashibe și Goma-chan, școala lor neobișnuită și vecinii lor. Pe alocuri îndrăzneț, alteori bizar, este un anime distractiv pentru întreaga familie!

Re: ZERO – Începerea vieții într-o altă lume – (Puck the spirit artificial)Natsuki Subaru, un elev obișnuit de liceu, este în drum spre casă de la magazinul de comoditate când este transportat într-o altă lume. Întrucât este pierdut și confuz într-o lume nouă în care nici măcar nu știe a diferenția stânga de dreapta, singura persoană care a ajuns la el a fost o fată frumoasă, cu păr argintiu. Decis să o răsplătească cumva pentru că l-a salvat de propria disperare, Subaru este de acord să o ajute pe fată să găsească ceea ce căuta …

KONOSUBA – Binecuvântarea lui Dumnezeu pentru această lume minunată! (Chomusuke pisica)După un accident de circulație, viața scurtă și dezamăgitoare a lui Kazuma Sato trebuia să se termine, dar se trezește văzând o fată frumoasă înaintea lui. Ea susține că este o zeiță – Aqua și întreabă dacă ar dori să meargă într-o altă lume și să ia un singur lucru cu el. Kazuma decide să o ia pe zeiță însăși, iar ei sunt transportați într-o lume fantastică plină de aventuri, condusă de un rege demon. Acum Kazuma vrea doar să trăiască în pace, dar Aqua vrea să rezolve multe din problemele acestei lumi, iar regele demonilor va închide ochii pentru foarte mult timp…

Fairy Tail (pisica fericită cu aripi)Povestea arată o adolescentă pe nume Lucy Heartfilla, care este hotărâtă să se alăture la celebra breaslă magică – Fairy Tail Guild. În timpul unei salvări îndrăznețe, ea o întâlnește pe Natsu care face parte din breaslă și în cele din urmă îi oferă un loc. Ei devin coechipieri care îndeplinesc diverse misiuni pentru Fairy Tail Guild. Fiți pregătiți pentru o aventură plină de acțiune!

Scorțișoara Oda Nobunaga (mulți câini, mulți!)Perioada de război între state este timpul căpeteniilor învrăjbite în luptă. Oda Nobunaga, cea mai mare dintre toate, renaște în Japonia modernă … ca un shiba-inu! De asemenea, și ceilalți generali ai erei au fost renăscuți în câini. Rivalitatea țărilor lor din perioada de război se va relua în…parcul de câini.

Mitchiri Neko (multe, multe pisici!)Drăguțele și misterioasele creaturi similare pisicilor, denumite Mitchiri Neko, care par să se adune una pe cealaltă dacă le lăsați în pace, acum au propriul lor anime cu o distribuție glorioasă de voci! Viața de zi cu zi a lui Mitchiri Neko, libertină și fericită, pufoasă și cu un zâmbet nemaipomenit! Spunem împreună: „Mitchiri! Mitchiri!“

FLCL (pisica Takkun)


Un bătrân spune povestea lui Hidomi, în vârstă de 14 ani, a colegului de clasă Ide și a altor două ființe nepământene, „Jinyu” și „Haruha Raharu”, care sunt hotărâți să își descopere potențialul ascuns. Se mai adaugă o forță atotputernică cunoscută sub numele de „ATOMSK”, o mașină superbă Chrysler Bel Aire… și un scuter Vespa.

Mai sunt incluse centrele alternative ale întâmplărilor nefericite ale adolescentei în vârstă de 17 ani, pe nume Kana, care își petrece zilele alături de prietenele cele mai bune ale ei, Mossan, Hijiri și animalele lor de companie. Trăiesc vieți nesemnificative, până în ziua în care o Mecha cade din cer, împreună cu o femeie ciudată cu numele „Haruko”.

Despre biroul Crunchyroll din Chișinău, Moldova.

Crunchyroll, o companie WarnerMedia și cel mai popular brand de anime din lume, conectează fanii anime și manga din peste 200 de țări și teritorii cu experiențe la 360 ​​de grade prin produsele și serviciile oferite.

Desemnată ”Cel mai bun angajator din Moldova al anului 2019”, echipa, care este în creștere constantă, dezvoltă produsul, designul, ingineria și marketingul ce adună comunitatea fanilor pasionați. Aceștia operează în următoarele limbaje de programare: JavaScript, Golang, Kotlin, Swift, Objective-C, TypeScript, Java, PHP, and BrightScript.

Crunchyroll a fost fondată în 2006 și are sediul central în San Francisco, cu birouri în Los Angeles, Tokyo, Paris, Lausanne, Chișinău și Berlin (AV Visionen).

P.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X