Rapperul Kanye West ar fi renunţat la cursa prezidenţială

Autor: , in Externe / 15 iulie, 2020, 15:37

Rapperul Kanye West s-a retras din cursa pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite, la mai puţin de două săptămâni de când şi-a anunţat candidatura, susţine un membru al campaniei lui, Steve Kramer, potrivit site-ului Intelligencer al New York Magazine, citat de NME.

„A ieşit (din cursă, n.r.)”, a declarat Kramer. El nu a explicat motivele aparentei retrageri a lui West, însă a spus că va reveni cu detalii „imediat ce va fi anulat totul”, scrie news.ro.

Kanye West a anunţat pe 4 iulie că intenţionează să candideze pentru funcţia de preşedinte al SUA.

Iniţial, a primit sprijinul antreprenorului Elon Musk, pe care West intenţiona să îl numească „şef al programului nostru spaţial”.

Primul obstacol al campaniei lui l-a reprezentat faptul că a ratat termenul limită pentru înregistrarea la vot în şase state americane. În ciuda acestui lucru, el a continuat. Într-un interviu acordat Forbes, a spus: „Dacă voi câştiga în 2020, înseamnă că a fost voia Domnului”.

Mai mulţi artişti au criticat intenţia lui West. Katy Perry a spus că este „puţin nebunească”, iar Will.i.am a considerat-o „un lucru periculos cu care să te joci”. Elon Musk şi-a retras destul de repede sprijinul, în urma interviului din Forbes în care West a spus că este împotriva vaccinării şi a avortului. El a spus că „este posibil să avem mai multe opinii diferite decât anticipam”.

Rapperul 50 Cent a spus că intenţia lui West de a candida este o farsă, menită să creeze o diversiune, să distragă atenţia oamenilor.

Un sondaj publicat marţi arată că West se bucură de doar 2% sprijin din partea votanţilor.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X