Dificultăți de circulație în Chișinău, din cauza protestelor

Autor: , in Social / 16 iulie, 2020, 14:02

Acțiunile de protest anunțate pentru astăzi, 16 iulie, în Chișinău, au provocat dificultăți de circulație rutieră.

Începând cu ora 11:15, o parte din transportul public a fost redirecționat. Astfel, troleibuzele care pleacă spre Botanica au fost mutate de pe bulevardul Ștefan cel Mare pe strada București, pe tronsonul Mihai Viteazu – Ciuflea.

În același timp, toleibuzele care merg spre sectorul Buiucani au fost redirecționate pe strada București, între străzile Bodoni și Sciusev.

Potrivit Info Trafic, la ora 12:10 se circula greu și existau aglomerații pe strada Pușkin între străzile București și Alexandru cel Bun, pe strada Mitropolit Varlaam între Tighina și Pușkin, pe strada Mihai Eminescu între Veronica Micle și Mitropolit Varlaam și între București și Columna, pe strada Vasile Alecsandri între Columna și București și pe strada București între Bulgară și Pușkin.

Atât dificultățile de circulație și ambuteiajele, cât și redirecționarea transportului public, rămân actuale până la ora scrierii acestei știri.

Amintim că pentru astăzi, 16 iulie, au fost anunțate în capitală trei acțiuni de protest. Este vorba despre un protest față de „inactivitatea Guvernului și Parlamentului Republicii Moldova în aprobarea cerințelor sociale ale veteranilor de război”, anunțat de către grupul de inițiativă „Forța Veteranilor”, un al doilea protest este față de decizia Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică de a prelungi starea de urgență.

De asemenea, este preconizat un eveniment al motocicliștilor sub formă de protest față de îngrădirea dreptului de circulație a motocicletelor pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

Cetățenii sunt îndemnați ca în intervalul orelor 09:00- 17:00 să evite deplasarea cu unitățile de transport pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor S. Lazo și V. Pârcălab.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X