Doi moldoveni, prinși în flagrant în timp ce furau combustibil. Poliția: Au încercat să fugă, dar n-au reușit

Autor: , in Social / 16 iulie, 2020, 15:45

O tentativă de furt a produselor petroliere de pe teritoriul Zonei economice libere din orașul Vulcănești a fost contracarată de polițiștii de frontieră din Direcția regională SUD. Până la reținerea persoanelor în flagrant, acestea reușiseră să sustragă 160 litri de combustibil.

În zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Vulcănești a fost observat o mașină VAZ care staționa la doar 300 metri de linia frontierei de stat. Polițiștii de frontieră au inițiat monitorizarea autoturismului în cauză, dar și au prezentat o atenție maximă la schimbările ce pot apărea în regiune.

La scurt timp, a fost sesizată prezența a două persoane, iar la acestea observate mai multe recipient. Odată cu apropierea patrulei, persoanele au încercat să fugă de la fața locului. Doi moldoveni de 47 și, respectiv 24 de ani, au fost legitimați de către reprezentanții Poliției de Frontieră.

Cercetarea ulterioară au scos în vileag acțiunile ilegale ale acestora, fiind depistate opt recipiente din plastic a câte 20 litri fiecare, pline cu benzină. Despre motivul aflării în zona de frontieră, dar și la cele depistate, cetățenii nu au avut o explicație.

Conform procedurilor legale, polițiștii de frontieră au solicitat prezența Inspectoratului de Poliție Vulcănești, care a preluat cazul pentru cercetările ulterioare și luării măsurilor ce se impun.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X