Reacția lui Igor Dodon la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu

Autor: , in Uncategorized / 16 iulie, 2020, 15:28

„Ceea ce se întâmplă astăzi în Parlamentul nu are nimic în comun cu interesele cetățenilor, care așteaptă din partea deputaților tuturor partidelor să fie mai aproape de popor și să rezolve problemele cu care se confruntă cetățenii din cauza pandemiei, secetei și crizei economice, nu să se ocupe de reglări de conturi politice în organul legislativ”, a comentat președintele Igor Dodon moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului de miniștri inițiată de opoziție.

Șeful statului a subliniat într-un interviu pentru Sputnik că executivul condus de Chicu face față situației, „în pofida unor condiții dificile, care au afectat majoritatea statelor”.

Citește și: Reacția PSRM după ce PAS a semnat moțiunea de cenzură: „O felicităm pe Maia Sandu”

„Tentativele de a demite Guvernul, după ce acesta a adoptat zilele trecute niște decizii importante pentru pensionari, pentru lucrători medicali, agricultori, funcționari de stat, când a fost lansat procesul de întoarcere a aeroportului în proprietatea statului, și au fost obținute niște rezultate reale în investigarea și tragerea la răspundere a celor vinovați de furtul miliardului, arată mai mult, fie ca o aventură a partidelor din fostul bloc ACUM, fie ca o înțelegere cu forțele oligarhice, care vor să-și restabilească controlul asupra instituțiilor de stat”, a mai declarat președintele.

Citește și: Pavel Filip acuză reprezentanții PAS și Platformei DA că negociază cu „hoții de miliarde”. Cu cine ar putea dialoga PDM

PAS, Platforma DA și deputatul neafiliat Octavian Țîcu au înregistrat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, care ar urma să fie dezbătută săptămâna viitoare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X