„Aici Andrei e bravo”. Dodon susține că Năstase a impus-o pe Sandu să meargă pe agenda sa: Nu credeam că sunteți atât de naivă

Autor: , in Politic / Populare / 17 iulie, 2020, 10:17

Șeful statului a declarat că liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a reușit să-i impună agenda politică în raport cu președinta PAS, Maia Sandu. Igor Dodon a făcut referire la decizia PAS de a semna depunerea în Parlament a moțiunii de cenzură inițiată de Platforma DA.

„Doamna Sandu, nu credeam că sunteți atât de naivă… Sunteți chiar atât de naivă? O să votați împreună cu Candu și Șor demiterea Guvernuui?”, a declarat Igor Dodon în această dimineață, în cadrul vlog-ului său „Președintele Răspunde”.

„Năstase are de câștigat. Aici bravo, Andrei. A impus-o să meargă pe agenda sa. Până acum nu prea avea agendă. Acum are. I-a pus ultimatum. Dacă nu faci… și a mers pe agenda lui”, a spus Dodon.

Potrivit liderului neformal al PSRM, PAS și Platforma DA vor fi în situația de a face un nou Guvern cu Partidul Șor și Pro Moldova.

„Vreau să văd cum o să-mi înaintați o candidatură pe care trebie s-o semnați toți împreună, și aici n-o să meargă varianta asta că am mâncat usturoi dar nici gura nu-mi miroase. Și o să veniți la mine și eu voi decide dacă o să semnez sau nu această propuenre. Dar eu am zis că n-am de gând să accept Guvern din transfugi. Oamenii o să mă înțeleagă când n-o să accept un Guvern format din bandiții lui Plaotniuc și alții”, a mai spus Dodon.

Șeful statului susține că dacă Guvernul va fi demis până la urmă, Executivul va fi unul interimar până la alegerile parlamentare de anul viitor. „Și toată vina va fi pe Andrei NĂstase și Maia Sandu”, a adăugat el.

Amintim că joi, 16 iulie, în Parlament a fost depusă o moțiune de cenzură semnată de deputații fracțiunilor PAS și Platforma DA. Semnătura și-a pus-o și deputatul Octavian Țîcu (PUN).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


  • Dodoane, nu mai comenta acțiunile altora. Tu deja ți-ai dovedit capacitatea de lider „nije plintusa„ .

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X