Cea mai neagră zi de la declanșarea pandemiei: Un nou record de infectări la nivel global

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Social / 17 iulie, 2020, 08:38

Aproape 250 de mii de persoane au fost depistate pozitiv cu COVID-19, la nivel global, în ultimele 24 de ore, un nou record de infectări de la declanșarea pandemiei.

Peste 248 de mii de noi cazuri de infectare cu COVID-19 au fost raportate la 16 iulie, un nou record după ce precedentul fusese înregistrat la 10 iulie, când au fost depistate pozitiv peste 237 de mii de persoane.

Statele Unite furnizează în continuare cele mai multe cazuri, după ce ieri au înregistrat un nou record – peste 73 de mii de infectări. SUA se apropie de 3,7 milioane de infectări și au depășit pragul de 141 de mii de morți.

În Brazilia s-au înregistrat alte 44 de mii de infectări, această țară depășind pragul de 2 milioane de cazuri, dintre care peste 76 de mii decese.

Nou record și în India, care a înregistrat peste 35 de mii de infectări, ajungând la un total de peste un milion de cazuri și peste 25.600 de decese.

Africa de Sud a înregistrat peste 13 mii de infectări, înregistrând aproape 325 de mii în total.

Rusia și Mexic au raportat ambele câte peste 6 mii de noi infectări, fiind următoarele țări ale lumii în acest clasament negru.

În lume s-au înregistrat până acum aproape 14 milioane de cazuri de infectare, în timp ce numărul deceselor se apropie de 600 de mii.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X