Filip vorbește despre o ultimă ofertă de corupere a unei deputate PD: I-a arătat un milion de euro pe telefon (VIDEO)

Autor: , in Politic / 17 iulie, 2020, 11:16

Potrivit liderului Partidului Democrat din Moldova, ultima ofertă de corupere a unei deputate din fracțiunea parlamentară a democraților s-a ridicat la suma de un milion de euro. Totodată, Pavel Filip susține că, odată cu trecerea timpului, ofertele financiare în adresa parlamentarilor PDM se măresc.

„Sumele au fost în creștere. Eu cred că o lună jumătate în urmă, poate chiar două, una dintre colegele noastre mi-a spus că a fost un sol la ea și i-a făcut o ofertă: 250 de mii dacă mergi la grupul Candu și 300 de mii de euro dacă treci la grupul Șor”, a declarat Pavel Filip în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

„Dar asta a fost mult timp în urmă, vă spuneam, cred că vreo două luni în urmă. Ultima ofertă care a fost făcută unei alte colege, de către domnul Vladimir Cebotari, a fost de un milion de dolari. Cifra a fost scrisă pe telefonul lui mobil. Nu a plecat nici una, nici alta”, a mai spus Filip.

Cotidianul.MD precizează că în fracțiunea PD există trei deputate: Monica Babuc, Svetlana Rotundu și Ludmila Guzun.

Adresarea la Procuratură

Amintim că liderul democraților a anunțat că ar fi depus o sesizare la Procuratura Generală pe presupusa corupere a deputaților din fracțiunea PDM.

Aseară, în cadrul aceleiași emisiuni, Filip a declarat că unii colegii de fracțiune au depus depoziții procurorilor. „Au povestit cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat”, a declarat Filip.

„Să vedem dac aceste probe vor fi suficiente pentru unele acțiuni”, a adăugat fostul premier.

Acuzații respinse

Amintim că reprezentanții Pro Moldova, dar și cei au Partidului Șor, au negat anterior implicarea în presupuse acțiuni de corupere a deputaților.

Într-o declarație anterioară pentru Cotidianul.MD, deputatul Pro Moldova, Vladimir Cebotari, a declarat că aceste acuzații sunt nefondate.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X