Misterul mașinii inversate pe o stradă proaspăt reparată din Chișinău (VIDEO, FOTO)

Autor: , in Social / 17 iulie, 2020, 12:16

Un accident care s-a produs astăzi în Capitală a devenit subiect de discuție pe Internet. Unii internauți se întreabă „care e misterul mașinii inversate pe o stradă proaspăt reparată?”. Solicitată de Cotidianul.md, ofițera de presă a Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, ne-a declarat că în accident au fost implicate două unități de transport.

Accidentul rutier s-a produs în această dimineață, la ora 07:45, intersecția străzilor Ion Pelivan și Nicolae Costin.

Un automobil de model Hyundai s-a tamponat cu un Ford. Ambele mașini erau conduse de șoferițe. În urma impactului, niciuna dintre femei nu a avut de suferit, însă, una dintre mașini s-a inversat.

A avut de suferit un pieton de 54 de ani care fost accidentat. Acesta a fost transportat la Institutul de Medicină Urgentă.

Polițiștii urmează să stabilească care dintre șoferițe se face vinovată de producerea accidentului. Ulterior, în dependență de traumele cu care s-a ales victima va fi luată o decizie de sancționare.

Strada Ion Pelivan a fost reparată la începutul acestei luni și a fost așternut asfalt pe o porțiune de 8500 m² de drum. Până la finele lunii septembrie vor fi executate lucrări de reabilitare a trotuarelor de pe această stradă, pe o suprafață de circa 10.000 m2. Costul lucrărilor este de 3,3 milioane de lei.

Vezi și: Asfaltul proaspăt așternut pe o stradă din Chișinău s-a surpat. Ceban: Responsabilii să achite pagubele (VIDEO)


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X